Regn tack !

Man ska inte klaga, men fy fan va vamrt det är!
Denna värmen som är just nu är inte behaglig någonstans. Speciellt inte för vår lille pojk som har feber, de är de små bissingarna som gör de. Än så länge har en tand kommit igenom men one more to go... Så jobbigt att inte kunna göra mer för honom än vad vi gör, oh somsagt värmen gör ju inte de bättre. Idag ska bästa pelle komma hit o käka lite gott och se över mitt huvud. Jag jobbar ju för att bli ljusare i huvudet, men det tar sin lilla tid efter att varit svarthårig i 8 år. Passar just nu på och slänga i mig lite flingor med mjölk när Mellis sover, för kan tänka mig att de kommer bli mycket gråt här idag. Usch mammas lilla hjärta ♥
 
 

Ett halv år <3

Idag blir vår älskling 6 månader!
Jag fattar inte vart tiden tar vägen, tyckte nyss man låg och kämpade ut de lilla knytet. Nu händer det nya saker var dag, man vill verkligen inte missa något! Idag blir de bvc besök för 6 månaders kontrollen, får se om han går igenom med blanka papper. Efter de blir de storhandling, vi ska ha grillgäster här på lördag. Bjuder på lite bilder från i tisdags då Melker fick bada i havet för första gången. Han älskade stranden och sanden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sömnbrist .

Just nu lider vi alla i huset av sömnbrist. Vi har en liten herre som gått från och sova hela nätter till vara vaken flera gånger per natt och vill ta morgon vid 4-5 snåret. Snacka om att man blir bortskämd med att ungen sovit hela nätter. Tror vår lille Melker är inne i en utveckligsfas som gör att han sover oroligt. Så jag kan väl inte säga att jag känner mig för jävla pigg asså, känner mig mer som ett utsketet äpple ibland. Annars har helgen varit bra, massa grille och fint väder. Även röjjt en hel del i trädgården, märkt ut vart utebelysningen skall sitta, grävt ner kablar och hatt oss. Klippt gräset med vår nya åkergräsklippare, sånt som gör de hela mycket roligare. Idag tror jag inte att jag ska göra för mkt, funderar på att gå en runda men ser rätt så kallt ut. Längtar tills på fredag för då börjar älsklingen sin semester! Ska bli kul och samtidigt skönt att vara en till på hemmaplan. Nej nu ska jag försöka göra lite nytta här hemma medans den lille sover.
 
 En gla skit i sitt nya bollhav ♥

12.00 hos oss .

Tisdag och klockan ska snart slå 12.00. Melker tar sig en lur på maten och jag passar på att trycka i mig lite käk och blogga samtidigt. Som sagt klockan är äns inte 12 och jag har redan hunnit med så mkt idag. Tvättat två maskiner tvätt, dammat, dammsugit och torkat golven, herregud vad duktig jag är. Är det bara jag är eller är man så jävla nöjd när man är färdig!?
Melker somnade så fort han fått middagen, vilket är en liten match här hemma just nu. Lillen vägrar ju äta "vanlig mat" han tycker ju mer om gotterier tyvärr men vem gör inte det?
Erbjuder honom portion efter portion men de bara spottas ut så fort de nuddar munnen typ. Därimot plockar du fram en glass eller god purré så gapar han som en liten sparvunge! Lik sin mamma kan jag tänka mig!
Pappan i huset jobbar som vanligt till 16.00, längtar tills han har semester. Vi strosade omkring vårt hus igårkväll och bestämde lite vart ute belysningen skall sitta, ska pilla med de när mannen har semester. Vi kom fram till att vi ska ha 9 stycken fasadlampor och en gammeldax lykta vid parkeringen, va tror ni om det?
Får väl se om vi åker och handlar de idag, roligt när de börjar hända lite i trädgården här. Detta är ju bara början av alla planer vi har, men som sagt Rom byggdes inte på en dag.
 
 
 
 
 
 
 
 

Rally !

Idag var vi uppe med tuppen, redan klockan 6.50 vaknade vår lille solstråle. Dock åt han bara och gav oss en liten lur till 8.00. Väl uppe käkade vi frulle och började packa ihop oss inför dagens äventyr. Lilla Melker har varit och tittat på sitt första rally. När de började köra blev han lite ledsen, tror det va pga att de lät så högt. Så när väl hörselskydden var på plats stortrivdes han. Han hade fullt upp med att titta på de snabba bilarna som körde och snackade o hade sig. Oh vilken tur med vädret?! det har ju varit så varmt idag och varmare ska de bli. Kan sommaren vara påväg tro? Vi hoppas på det!
 
 
 
 

Härliga stunder .

Nu sover Melker efter många om och men, herregud vilken liten envis sak vi har skapat. Undra vem han kan ha fått sin envishet ifrån? Lördagen börjar gå mot sitt slut, har varit en underbar dag med mina pojkar. Vi startade dagen tidigt med en runda på stan som sträckte sig hela fm och em. Strosade runt och tittade på alla händelser i Halmstad stad denna SM vecka. Och för att tilllägga, vilket underbart väder!
Veckan som gått har med andra ord gått fort, min man har hunnit bli 25 år gammal, firades i onsdags med tårta och massa presenter. Min present till honom var ett presentkort på att få hoppa fallskärm, blev glad men samtidigt lite skärrad. Ska bli kul och se dig falla fritt älskling ♥
I torsdags hade jag en supertrevlig em med fina Mathilda, ska skryta lika mkt som hon skryter på sin blogg!
Mathilda är världens goaste människa, hon har fan svar på det mesta, låter då ingen sätta sig på henne och får en och skratta nästintill hela tiden. Det värsta med och träffa denna härliga människa är att tiden bara springer iväg, det känns precis som man bara hunnit prata med varran i 20 minuter innan man måste tillbaka till "vardagen" igen. Tusen tack igen Mathilda, somsagt många fler sådanna dagar i sommar tack!
Nej nu ska jag faktiskt hoppa i min säng, på tal om säng! Nu är de 3 veckor sen vi beställde vår nya säng, bara läääängtar som en idiot efter den nya. Den skulle ju komma inom 4-6 veckor, så snälla håll era tummar!
Bjuder på lite bilder från dagen.
 
                                                                   Natti Natti ♥
 
 
 
Gott grille till kvällsmat
 
 Melker äter rån, som är så gott
 
En överpigg bebis klockan 22.30.
 
 
 
 

RSS 2.0