Aj aj aj.

Tog mig till jobbet idag trotts en natt till utan sömn. Denna rygg bryter ner mig totalt, minns inte sist jag grät så här mycket över "lite" smärta. Fick tid hos en kiropraktior kl 16.00 så fick stå ut. Pappa var snäll och körde mig dit. Det knäcktes lite, men som det känns just nu då har jag fortfarande ont när jag andas. Kan det ta lite tid efter man knäckt till det? Eller hjälpte det inte? Kostade ju förfan 400 spen!
Fyrahundra spen fattigare sa han att jag skulle komma på återbesök. Oh jag ska säga er alla, jag har inte råd. Drog ju till med att beställa en guldring igår på albrekts guld.

Jag säger då det, så fort man har en krona över, så ska det nog fan hända något i komma en massa utgifter.
Nu sitter jag nyduschad i soffan, min älskling har gått över till Maxi för att köpa bröd och mjölk. Väntar på att han ska messa och säga att han är på ingång så jag kan börja med maten. Idag serveras ris,chicken nuggets och sötsur sås.
Lite mat i magen, sen så tackar jag nog för mig, ska försöka sova med andra ord. Får jag inte sömn inatt, kommer jag inte palla gå till jobbet imon. Vill bara att smärtan över bröstet ska släppa.

Vårt vardagsrum.

 

 

De lovade bilderna på vårt vardagsrum.

 

Idag mår jag inte alls bra, eller har inte mått bra sedan igår kväll då jag skulle gå och lägga mig. Jag råkade på något sätt vrida till min rygg. Så fruktansvärt ont hade jag sedan, det satte sig på andningen. Så fort jag drog ett djupt andetag så högg det som tusen knivar i ryggen, och jag kan tilllägga att det inte blivigt bättre. Sitter i princip och halv gråter nu, för så ont gör det. Så i morgon får det väl bli till att öppna skrinet och lägga några hundralappar på att gå till kiropraktorn. För så här går inte att leva punkt slut.

 



Snö.

Har precis vaknat, tyvärr för tidigt en ledig lördag tycker jag men vad ska man göra. Hade jättetrevligt igår med jobbarkompisarna på afterwork på Harrys. Smakade så gott med kycklingvingar och annat smått o gott.
Det trista med kvällen var ju att de började snöa, jag är så trött på snö!!!!
Inte blev det bättre när jag kom upp nyss och tittade ut heller, jävla piss väder.
Jag började faktiskt få hopp när man började se barmark, men ack.
Idag ska jag och älsklingen på kalas hos Mikael, blir nog trevligt.
Sedan vet jag inte vad vi ska göra, ärligt är inte jag sugen på så mycket mer.
För detta vädret gör en deprimerad.

nu ska jag duscha o göra allt som ska göras.
Oh fy fyfan vad de vräker ner ute nu!

G-kås.




Igår tog älsklingen med mig till ullared, så snällt av honom. Han betalade kalaset till och med,
älskar verkligen honom.
Vi åkte direkt efter jag slutat och var inte hemma förrens strax innan 8 på kvällen.
Tyävärr hittade jag inte så många fynd, var alldeles för utplockat. Får ta en tripp dit om några veckor igen.

I morse när jag vaknade var jag inte alls pigg på att gå upp, fyfan längtar efter helgen. På fredag ska jag på afterwork på harrys, ska äta kycklingvingar mums!
Lördagen är vi bjuda hem på kalas hos Mikael, en kompis till jimmie. Trevligt.
Ohh på tal om det, i morgon är det löning. Herregud så gott, har verkligen haft dåligt ställt denna månaden. Så man får väl ta och beställa sig något fint.
Har faktiskt snöat in mig på en snygg tröja på Gina, får nog ta och köpa den.





Ny vecka.

 

Helgen slut och måndag var det igen. Sovit som en kratta har man gjort, men var ändå väldigt pigg i morse. Jag vill bara ha barmark och en liten gnutta sol. Jobbade fram till halv 4 som vanligt, sen åkte jag och älsklingen upp till flygstaden till Maxi och storhandlade, jag betalade. När vi kom hem tog vi oss en promenix, vi skulle gå och köpa kaffe. Ni vet min älskling gillar ju att ha ett lager med kaffe i skafferiet. Men nix, inget kaffe blev det, det var tyvärr slut. Så nu får han snåla med bönorna, haha skojjar!


Nu har vi precis ätit hamburgare, kroketter och sås villket smakade mycket gott. Så nu är det dax för mig att gå och tampas med disken. Förresten lovade jag er lite bilder på hur det ser ut hemma hos oss, här kommer ett smakprov på hur en del av vårt kök ser ut.


Nyttiga söndag.



Idag när jag och älsklingen hade gått upp så tog vi på oss varma kläder och gav oss ut på galgberget och gick i ca. 2 timmar. Det var så skönt väder ute, var dock lite halt. Tur att man har en karl som håller i en, rammlade trotts allt inte men var på väg ett antal gånger.

Fotot kommer från den härliga platsen uppe på berget, så mysigt och bara stå där och blicka ut över halmstad.
En riktig tänka-plats!

Ledig.



Fy vad skönt det är att vara ledig. Jag gillar verkligen när klockan slår halv 4 på fredag eftermiddagen och man får gå hem och ta helg. Blev så glad igår när jag steg innanför dörren, älsklingen hade städat hela huset.
Så duktigt!

Idag har man varit lite flitig faktiskt, tvättat och bäddat rent i sängen. Har även tagit tillfället i akt och tagit lite kort på lägenheten. Så det dröjer nog inte länge förrens det läggs in en och annan bild här.
Jag tog även en tur till city gross där jag köpte lite snask och annat gott som vi la på pizzan här ikväll. Vi gjorde nämligen hemma gjord pizza, så gott! På vägen hem från grosset svängde jag inom Duni fabriksbod, där inne köpte jag lite svarta ljus. Köpte även ljus till prutt Lina. Hon blev nog överraskad och glad.

Nej, nu ska jag burra ner mig i soffan och mysa med jimmie och titta på fångarna på fortet.
På återseende.

Husägare.


Har gått och blivigt ägare till dessa två lamporna.
Jag bara älskar dem, de ger ett så mysigt ljus när det börjar bli mörkt ute.

Trötta tisdag.

Tisdag är verkligen inte min dag, är så himla trött. Men man blir ju trött bara man tittar ut. Längtar verkligen efter våren och sommaren, tänk att kunna lägga alla jackor och tjocka kläder och plocka fram tygskor och ballerina.
Det gillar vi <3

Idag var det jobb fram till halv 4 som vanligt, efter det bar det hem för att städa och tvätta. Det var mindre roligt.

Hade ju lovat att bjuda min bror på middag idag, och på menyn stod lövbiff, hemma gjorda klyftpotatis och beanässås. Både älsklingen och Anders lensade tallrikarna, så gott måste det varit.

Jag har precis kommit ur duschen och slägt mig i soffan, älskling poppar popcorn till mig. Så något mer blir det inte idag inte. Nu väntas halv 8 hos mig och därefter handboll. Men lite gillar jag tisdagar ändå, för jimmie är ju ledig. Är så skönt att gå och lägga sig när man vet att han ligger ijämte.


Bjuder på en liten bild på mina älskade marimekko skålar.


Premiär inlägg.

Tro ett eller ej Frida har gått och skaffat sig en alldeles egen blogg, detta i stor förtjänst av Lina kanin.
Får väl ta och tacka henne för all hjälp i mitt första blogginlägg, så tack!
(mutade trots allt henne med en godispåse)

Ska jag vara ärlig så är jag dålig på vad det innebär att ha en blogg, vad ska man skriva lixom?
ähh.. tror nog det faller på plats när man väl  börjar.
Dagens händelser har inte varit för många, jag har jobbat, handlat och lagat korvstrogarnoff. Nu blir det duschen och sedan blir det till och krypa ner i soffan med älsklingen och kolla på halv 8 hos mig, mys!

RSS 2.0