Ett år!

Den 25 Januari blev vår lilla herre hela 1 år gammal. Som vanligt frågar man sig vart tiden har tagit vägen!
Min fundering är om tiden verkligen gick så här fort när man inte hade barn?
Hans stora dag firade vi ju såklart här hemma med släkten. Jag lagade mat, blev en riktigt god kyckling och bacon gryta med bandspagetti och sallad. Till fikat serverades hans fin fina ett-års tårta som jag personligen har beställt på östras bröd. Lillskiten fick mängder av paket (aningen bortskämd) paketen innehöll allt från bilar, till kläder och massa annat roligt. Börjar gå i funderingar på att bygga ut huset så mycket leksaker här är här hemma. Idag är det ren snökaos ute, var en snabbis och handlade innan men gav upp ganska lätt. Hade en gnällig och febrig unge med mig i vagnen som vägrade vara stilla, suck! Det var ju de kära 1-års vaccinet igår som ställt till det under nattena gång. Måste vara ren skit de trycker in i dessa små liv. Han följer sin kurva bra fick vi också reda på, väger hela 10,5 kg nu och är HELA 80 cm lång! Jag skulle tippa på att han går i sin pappas fotspår och blir lång och smal. Nu ligger min lilla sjukling och nanar middag, tänkte faktiskt sätta mig och shoppa lite på HM:s hemsida, de har ju fått in så mycket snyggt. Känner att jag ska börja bygga upp mitt intresse för inredning igen, de har ju tyvärr fått vila ett tag nu då vi har en spellevink som inte kan låta bli saker och ting. Men nu jävla ska frida börja igen, hoppas bara våren kommer snart blir så mycket trevligare med lite sol istället för detta vita puder som vräker ner ute. Lite bilder från födelsedagen är ju ett måste, se och njut!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lycka!

Igår innan gästerna kom paxade vi på oss kläder och gick ut i trädgården. Melker var överlycklig av att få krypa omkring och ta sina första steg ute på gräsmattan. Inte för att skryta men jag är så stolt över honom, så duktig är han på att gå. Han fick även leka i sin lilla stuga som hans pappa tagit hem och satt ihop. Det är en sådan "lek" stuga som finns på de flesta lekplatser idag. Jimmie kom över den på jobbet då de tagit bort en lekplats o denna skulle slängas, ja tack sa vi och monterade upp den i trädgården. Tanken är att vid lite varmare klimat så ska vi bygga till en sandlåda intill huset och även sätta upp gunga och rutchkana (stavas de så?). En lyckligare Melker fick vi nog leta efter igår, så skoj han tyckte det var. Oh som vanligt så ryckte de i mitt mamma hjärta och kameran åkte fram.
 
 
 
 
 
 
 
 

2014

Då vart de nytt år och nya utmaningar. Kvällen igår firades med familj här hemma hos oss. Vi grillade, underbart gott! Jag hade slängt ihop en god morotskaka som smakades på efter maten och efter det lite god ostbricka. Lirade lite bingolotto med marie och christer sjögren, dock vann bara jimmie på sin lott. Så turen hade jag inte med mig. Vårt lilla hjärta fick vara med och titta lite på raketerna som pappa smällde vid 8 tiden för när klockan var strax efter 22 så snarkade en liten herre djupt. Duktiga killen som inte vonnade vid 12-slaget utan sov så gott i sin säng. Idag tog vi morgon vid 8 snåret och sedan dess har de varit fullt upp här hemma, den lilla klättrar och har sig överallt, gäller att ha ögon i nacken. Men nu tillslut när klockan va kvart i 2 rullade jag ut han i vagnen och tog inte två röda innan han slocknade. Så skönt att bo i hus där man kan låta de sova middag i vagnen på trädäcket, uppriskande verkligen! 2014 är de nya året och detta året kommer även bli oförglömligt. Vi ska följa vår lilla kille som utvecklas för fullt, ska väl så småningom, inte än för att vara klar gå tillbaka till jobbet på 100% och lillskiten skall in på dagis. Men som sagt, kasnke i slutet av 2014 ;) Vi får se vad de mer bjuds på detta året, längtar faktiskt till sommren, ska bli så underbart med trädgården så att Melker kan springa fritt. Sen har jag ju som vanligt min önskan till min man, en pool tjatar jag om. Så det är väl bäst man håller sig snäll iår så han bygger en pool till oss, eller vad säger ni?
 
Bjussar på lite bidler på min stiligare herre som firade in de nya året igår. ♥
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0