Stress .

 
Igår var jag och lyssnade på vårt lilla liv i magen, hjärtat slog som bara den. Helt sjukt känslan man får i kroppen och leendet som kommer på läpparna när man får höra den lille. Allt annat såg också bra ut, följde kurvan så bra så. Längtar faktiskt redan till nästa besök då man får höra det igen. För övrigt så lever jag i ständig stress känns det som. Jag sover, äter, jobbar och donar för fullt i huset. Måste ge min älskling en stor styrkekram så mycket tid och jobb som han lägger ner. Får dåligt samvete ibland för att han får dra de stora lasset. Badrumet är i princip klart för kakel, bara lite el-saker som ska fixas. Rörläggaren är också klar, och den första november kommer vitvarorna levererade till huset. Så de börjar hända saker, dock jobbar vi ju på dagarna så de blir ju tyvärr kvällarna som får gå till o pussla. En nackdel till är denna årstiden, man hinner ju förfan inte hem förrens det är mörkt ute, så trist! Ikväll har jag och mamma donat lite i den kommande tvättstugan, kommer bli dunderfint när jag fått fixat de till Fridas "egna" ;)
Nu ska jag faktiskt landa lite i min soffa innan det blir ett stort hopp ner i sängen.

Bilbarnstol till lilla pyret .


Blev en svart Brio bilbarnstol, jag visste redan från början hur jag ville att den skulle se ut. Helnöjd är jag också över att den är helsvart, skriker varken pojke eller flicka. Enkel och snygg med andra ord. 

Kärkek .

 
Undra vad du pysslar med där inne, vad du lyssnar på?
Kommer du vara lik din mig eller din pappa, eller kanske en salig blandning?
Ja, tusen frågor som man är så himla nyfiken på. 
En sak ska du då veta, att vi älskar dig så himla mkt ♥

En milstolpe .

Idag är det söndag och bara 100 dagar kvar till BF.
Fy vad jag längtar efter att få träffa vårt lilla gryn ♥

Husägare .

 

 
 
Äntligen är vi ägande av vårt nya hus. I måndags eftermiddag, klockan 14 för att vara exakt skrev vi på papperna på att huset blev vårt. Nu har de snart gått 3 dygn och vi är redan på god väg tycker jag. Jimmie tycker dock att de kan gå snabbare. Vi i princip sover, äter jobbar och sedan donar vi i huset resten av dagarna. Jag är precis kommen därifrån, vart tvungen och lämna av lite mat och dryck i huset så man har nått och tugga på under renoveringen. Dock är det riktigt jobbigt att bära just nu, min höft lider som bara den och desto smalare blir man ju knappast. Meeen nu ska vi inte gnälla, utan jag har så mycket att se fram imot. I morgon går jag på min sista arbetsdag för denna veckan, skönt! Jag har nämligen tagit semster på fredag då jag ska ta med min bror och mamma till IKEA. Där ska det shoppas loss för fulla mugga till vårt nya hus. En av de stora ting jag ska köpa är ju nytt köksbord, har tittat ut ett fint som jag tror passar utmärkt. Vi har ju även bestämt att slå på stort och köpa ett bord med sex stolar på direkten, detta just därför fyra stolar aldrig räcker om man väl har besök. Jag lovar att bilder kommer komma på bloggen, men dock inte än på ett tag. Vill gärna komma lite i ordning först.
 
 

Önskelista .

 
 
På min önskelista just nu finner ni dessa härligheter, 2 sjukt snygga ljusstakar. Oh nej, jag nöjer mig inte bara med en av dem, måste ha båda. Finns att beställa på www.urbanliving.se.
 
 
 
Och så till de blivande barnrummet, denna fina tavla från Isaform. Jag kan inget annat än att älska den.
En nackdel är att den är grymt dyr, 595 kr för bara planschen sen tillkommer ju de drygt 200 kr till en ram. Så dyyyr, men fiiiin! Sånt gillar vi!

Underbart .

 
 
 
Fredag kväll och lugnet flödar hemma hos granath/hallberg. Denna kvällen har jag bara unnat mig själv lugn och ro vilket är mycket behövligt just nu. Jag satte mig precis i soffan efter en varm dusch, en het kopp glögg har jag med mig framför tv:en, en riktigt känsla av advent och kommande jul. Jag har hunnit packa ner en hel del här i hemmet, för snart bär det ju faktiskt av till större boende. I mitt tillstånd så försöker jag ta de lugnt, men det är svårt när man är en "planerings" människa ut i fingerspetsarna! Det kommer lixom sådanna tillfällen jag får stanna upp, tänka två gånger om innan jag fortsätter. Men vad gör man inte för lilla bulan som gror där inne? ♥
 
I morgon är det lördag, jag planerar att vakna upp jämte min älskling. Efter de en god frukost med tända ljus i minusgraderna som kyler utanför fönsterna. Sedan kommer vi sättas i arbete, här ska slängas gammal skit, med andra ord så ska förrådet gås igenom. SUCK! Men lika bra att göra det innan vi flyttar, annars asar man bara med sig skiten och det har jag inte tänkt göra. Förhoppningsvis blir det en myskväll i morgon, såg trailen till Taken 2 innan och blev helt såld. Så den får vi nog ta och ladda ner och äta någon god matbit till, mys på hög nivå!
Hur ser eran helg ut?
 

Bulan .

 
Herregud vad tiden den springer iväg, idag gick vi in i vecka 25. Bebis verkar må bra och trivas där inne i magen, buffrar och sparkar för fullt. Så roligt nu när Jimmie fått känna och framför allt se när en liten tass trycker sig utåt. ♥
 
 

Tisdag .

 
Tisdag, veckans tråkigaste dag har faktiskt varit relativt bra. Dock är nätterna likadana, uppe och springer två, tre gånger per natt, ingen festblåsa om man säger så. Detta gör ju att man inte är allt för pigg under dagarna. Dagen har bestått av jobb, möte och efter det bar det av till bästa Titti som fixade mina riktigt räääliga naglar. Denna gången gick jag in på hösttemat, de blev stålgrått glitter. Hann dock bara träffa Jimmie i dörren innan han stack på nytt jobb, tråkigt men sant. Mycket händer i vårt liv nu, och vi får väl landa tillsammans när allt är klart. Kvällen har varit lugn, skönt faktiskt att vara själv. Har fått städat, fixat inför morgondagen och tvättat mitt hår. Så nu sitter jag bara och myser i soffan, har faktiskt inte tänkt göra något mer denna kväll. Får bli sängen om ett par timmar och då hälsar vi onsdagen välkommen i morgon. Nu ska jag hälla upp ett kallt glas halloj och tända min fina ERNST ljusstake jag fått av finaste människan Mathilda. 

Enkla råd .

Man får ju höra ett och annat när man väl blivit på tjocken typ
- Så vart de för mig...
- Tänk på det här...
- Så kommer de kännas.... ja allt möjligt, så jag hittade några enkla råd ;)

Ska mamma ha tofflor, ska bebis ha tofflor .

 
Inhandlade dessa söta små tofflor till bebis i Lördags när jag sprang på stan. När jag väl tagit dem i mina händer kunde jag inte lägga tillbaka dem. De va så söta så de bar av till kassan direkt. Inte ska vi frysa om tassarna inte. ♥
 
 

RSS 2.0