Små tossor .

 
Började härromdagen packa upp lite av knorrens kläder. Herregud säger jag, vilka små sockor.
Vi längtar så mycket efter dig! Dessa två månader kommer säkert kännas som år, vill ha dig här nu! ♥
 

Vårt nya badrum .

 
 
Nu är vi komna på plats i vårt nya hus. Badrummet blev i princip klart dagen innan vi flyttade in, vilket var skönt. Är totalt helnöjd med renoveringen! Jag har på tok fått som jag velat hela vägen. Jag var först lite skeptiskt till de stora kakelplattorna jag valt, men icke att jag ångrar något val jag gjort. Allt är som sagt nytt, vilket dock inte vart så billigt men snyggt blev de tomefan!
Jag bara äääälskar min nya dusch från Vallien, så sjukt snygg att den gör ett helt badrum. Det man inte kan fatta är att två stycken glasdörrar till en dusch kan kosta 9 papp. Men väl spenderade pengar kan jag glatt säga i efterhand. Nu försöker vi bara bo in det om man kan uttrycka sig så. Dock en nackdel är att vi inte får använda vår nya golvvärme ännu. Någon gång i december skulle vi väl få provstarta den, finns så många dumma regler idag. Så kallt är de än så länge må jag säga! Men den som väntar på nått gott......

Koziol vs, Block lampa .

 
Lilla fönstret i vardagsrummet, hur mysigt sken som helst.
 

Nytt ställe .

Idag händer det, vi flyttar in i vårt nya hus. Just nu sitter jag och bloggar från nya breddgrader och nytt nät. Vi är långt ifrån klara med allt, men det får ha sin gång. Det fick bli semester torsdag och fredag just för att flytten kräver det, vi har även tv-nissen som ska koppla in nya kanaler o skit här på besök just nu. En hel arbetsvecka har jag kvar, går nämligen på gravpenning från och med den siste november. På ett sett ska det bli riktigt skönt och få ta de lugnt och bara gå och pula här, men jag kommer sakna mitt jobb och mina jobbarkompisar. Fast har några inbokade besök på jobbet i december ändå, vissa saker vill man ju bara inte missa! Vad händer mer idag? Jo vi ska tillbaka till odalvägen och hämta det sista, sedan ska vi åka och storhandla. Nu har man ju lite och fylla upp här. Det känns så konstigt att gå från en lägenhet på 60 kvadrat till ett stort hus på 140 kvadrat. Nej, nu ska jag rota i någon låda och se vad jag kan packa upp.. Hej sålänge!

Jävla fogar .

Hemma, sjukskriven idag pga min jävla foglossning.
 
Det har ändå hållt sig i schack ett tag, men jag skulle ju envisas med att åka upp till huset och kolla på kaklet de satt upp. Trampade där snett och klick sa de i den förbannade höften.
Får hoppas de lägger sig under helgen för jag SKA jobba fram tills den siste denna månaden, sen förhoppningsvis om försäkringskassan godkänner så går jag på gravpenning fram tills knorren kommer. Men varför skulle de inte godkänna den? Har ju faktiskt ett tungt arbete.
Kvällen ser väl ganska lugn ut, vi ska väl upp till huset en runda och lämna lite saker sen förbereda inför morgondagen. För då ska de donas i köket. Köpte gott kött som jag ska laga till sedan när vi kommer hem, och till de blir det den nya Johan Falk filmen - MYS!
 

RSS 2.0