On the way .





Dessa tre härligheter är sen igår beställda och på väg hem till mig. Med dessa nya nyanser har jag hela 15 st kivi lyktor. Min samling börjar ta sig. Gjorde verkligen ett kap när jag beställde dessa tre, hela 40% rabatt på hela köpet. Det är fint när man kan få det man vill ha till ett billigare pris ♥

Beslutångerst .



Hmm, vilken färg ska man klicka hem? För tillfället har jag den rosa, vilket är helt söndrigt.
Vad tycker ni? Svart eller silver?

Lördag kväll .






Efter att ha ätit brunch hos min bror och Lina kanin på förmiddagen rullade vi vidare hem till Mikael på kvällen. Klockan sex skulle vi vara där. Väl framme så serverades det taccos i stora lass, mycket gott. Kvällen ägnade vi sedan till att spela massvis med kort. Jag vann faktiskt två omgångar av Chicago. Oh vilket busväder det var när vi skulle köra hem, brrr! Vid halv 2 såret tackade jag för mig och gick till sängs efter en rolig dag.

Brunchen i sig .

Bild lånad från Lina kanins blogg.

 

När klockan slog 11.00 igår begav vi oss över till Odalvägen 7B för att vi var bjudna på Brunch. Herregud när vi steg in i trapphuset, det doftade underbart! Nybakade frallor, bacon, ägg eller ja, allt gott man kan komma på bjöds det på. En sådan frukost skulle man vakna upp till varje morgon, då hade de varit lätta steg ur sängen. Så mätta vi var när vi gick därifrån, eller rullade är väl rätta ordet. Tack så mycket för en supergod brunch.


Rosti Margerethe .

I morse klickade jag hem dessa underbart fina skålar från campadre.se. De hade nämligen kampanj för tillfället vilket ger grymt bra priser. Dessa 4 skålar med lock för 399. Kika in och se om nått faller er i smak vettja, klicka HÄR.


Brunch .

I förgår hittade jag en inbjudan i vår brevlåda. Inbjudan bestod av en brunch hos Anders och Lina på lördag förmiddag.
Blev glatt överraskad, sitter och grunnar på vad det kommer bjudas på. Skrattade även lite när jag läste det, så typiskt dem att skriva "va hungriga" haha! Klockrent!


Söndagkväll .

 

Efter en mycket tråkig och regning söndag så bjöd jag och älsklingen över familjen Granath/Johansson på mat på kvällen. På menyn idag stod det Paneng. Till panengen hade vi vanligt ris, blev hur gott som helst! Tror nog att besökarna var nöjda också. Mätta och glada efter maten väntade drinkar hemma hos Anders och Lina, det spelades även ett parti Chicago. Nybörjaren Lina var den som kammade hem segern, konstigt när man inte vet hur spelet funkar och ändå ta hem det. Vi får väl kalla det nybörjartur helt enkelt. Kvällen bjöd inte på så mycket mer än så, slapp och mys i vår egna soffa när vi kom hem. De var den första semesterveckan det.



Till salu .

Vi har varit duktiga här hemma i helgen. Rensat ut i förrådet och även alla små utrymmen uppe i lägenheten. Det blev en hel del skit som skulle kastas, med andra ord så blev hela jimmies skåpbil full av skit. Vi passade på att lägga ut våra lampor vi hade i köket innan vi renoverade på blocket. För att spana in dem så klicka HÄR.
För ett tag sedan köpte vi även en ny förstärkare, en svart sådan, vilket gjorde att vi hade en över. Så även denna har hittat ut på blocket, säljes i fin fint skick. Ta en titt på den också vettja, klicka HÄR.





Marimekko .

Har länge velat ha dessa skålar men har tyckt att de är lite saftigt dyra, men igår inhandlade jag i alla fall två stycken. Min tanke är att jag ska ha fyra stycken. Så jag får väl köpa de andra två en annan gång.

Förresten, fick en skål av min man. Älskar dig så mycket ♥


Ittala .

 

I fredags bar det av till kungsbacka, där besökte vi Freeport.

Fick med mig 8 nya Ittala kaffekoppar och en gul marimekko skål.

Köpte även en ny väska, en fox väska. Hur nöjd som helst är jag över mina inköp ♥

 


Pil upp, pil ner .

Dessa två härligheter köpte jag på Design House Stockholm när jag och älsklingen var där i söndags.
Nu är bara frågan vart dem ska sitta. Skulle gärna vilja ha dem i hallen, men har tyvärr ingen bra vägg eller plats för dem där. Så nu återstår de om det passar i en annan del av lägenheten. Jag själv ställer mig frågan varför jag köpte dem när jag inte visste vart jag skulle ha dem, men det är typiskt mig!


R e g n .



Usch nu är jag trött på dåligt väder. Jag vill ju ha sol på min semester!!!!
Idag, eller än så länge har jag fan inte gjort mycket, inte ens tagit på mig något riktigt ordentligt utan går i mysbyxor och ett linne. Redan när man slog upp sina ögon idag visste man hur vädret skulle se ut, var ju totalt kolsvart i sovrummet. Man blir totalt deprimerad i detta busväder, tur att man har ett hem och gå inne och mysa i. För några timmar sedan fick jag ett ryck, ett ryck att göra vid min garderob. Klockan var väl runt kvar i 11 när jag startade och jag blev färdig nu när jag satte mig på rumpan. Fy fan säger jag, så mycket skit man sparar. Hela tiden tänker man " nej men den kan jag använda någon gång". De orden har jag INTE tänkt idag, utan jag slängde skiten! Stolt är jag också för det känns så himla bra när det är gjort. Något som jag också konstaterade när jag röjjde och hade mig är att vi behöver en större lägenhet, det skulle innebära så mycket mer plats och mer förvaring. Men tyvärr är det ganska svårt att få en lägenhet här i Halmstad, dels för att man har krav på vart den ska ligga och lite på hur skicket är. Det får väl bli något år till i denna lägenheten, dock inte så mycket mer grejjer kanske?


Önska önska .
















































Här är en hel del av vad jag önskar mig när jag fyller år.

S ö n d a g .








Denna dagen har varit helt underbar!

Älsklingen och jag har verkligen haft en mysdag ihop. Till en början åkte vi till Cervera för att byta en sak till en annan, kommer bild på det en annan dag. Efter det åkte vi till city grosset, det är nämligen så att jag länge letat efter en stavmixer. Mamma hade då sett att de hade en billig sådan på grosset. Oh vilken tur jag hade, det fanns en kvar!
Det var ju sjukt billigt också, den kostadr 279 kr, i vanliga fall över 400. Så där gjorde man allt sig ett kap. Sprang på Pelle också, alltid lika roligt. Vi har bestämt att vi ska fika en dag i veckan, får bara se vilken dag det blir. När vi kom hem igen blev Jimmie ap jobbig och tramsig för att han var rastlös, och vem blir lidande för det? Jo jag. Han ville verkligen hitta på något och jag la in om en sak, åka till Båstad. Han nappde direkt och 10 minuter efter förslaget rullade bilen ner på motorvägen och mot Båstad. Det är ju tennis vecka där nu så där var gott om folk, och solen sken hela tiden, underbart! Vi besökte Design House stockholm, så mycket fint de har där omg. En bra stund gick jag där inne och önskade att man hade ett fetare bankkonto. Fastnade för en hel del grejer faktiskt, men kom iaf ut med 2 stycken. Det som inhandlades var 2 stycken svarta design house sthlm pilar. Jag vet egentligen inte vart jag ska ha dem, men någonstans lär dem väl plattsa. Rätt många hundralappar fattigare åkte vi vidare till Torekorv och Hallands väderö, där var folk ska jag be och få tala om. Att bara åka på Italienska vägen igenom Båstad är så härligt, den utsikten!
Väl hemma i Halmstad igen slängde vi lite käk på grillen och åt på balkongen, myspys för hela slanten. ♥
Kvällen är här och jag har inga planer på att ens tänka meningen " Jag måste gå och lägga mig, jag ska faktiskt jobba i morgon", neeeej utan jag har SEMESTER!!! Det får bli en lugn kväll med en film och inga måsten.
Nu tackar jag för mig.

Storfiskarna .





Lördagen bjöd på många härligheter. Det hela började med sov morgon fram till klockan var strax efter 10. Frukost på balkongen smakade helt underbart. Efter de blev det sol sol och åter sol. Pressade en stund i trädgården innan vi gav oss iväg ut till hamnen. På kvällen sedan åkte vi ut till småbåtshamnen, där fortsatte fisket men tyvärr utan något resultat. Men helt underbart och bara sitta där och va.

Semestern är här !!

Idag när klockan slog 15.00 gick jag på 4 veckors semester, så jävla härligt!
Så vad ska man nu göra i fyra långa veckor? Inte ett jävla skit!! Ska bara ta det lugnt och lapa så mycket sol som möjligt. Har man tur är det fint väder redan i morgon. Nu ska jag krypa upp i soffan och njuta så mycket som möjligt.
Hej  ♥

Nya köket .

 

 

Gardinerna jag bloggat om för ett tag sen gör sig så perfekt i mitt kök, jag bara älskar dem. Åh för en vecka sen drygt kom jag hem dragandes med två stycken nya lampor som jag köpt på elkedjan. Min tanke var att båda skulle hänga i mitt köksfönster. Min tanke blev nartuligtvis verklighet efter att Jimmie varit duktig och kopplat ihop lamporna och hängt upp dem. Helt underbart fint blev det i fönstret, ni ska bara se vilket fint sken det blir på kvällarna. Ska försöka se om jag kan få till en hyffsat fin bild på det framöver. Så mysigt med lite sken en regning höstkväll!

Men höstkväll kan man inte kalla detta väder vi har för tillfället, inte för att man ska klaga när det väl är varmt men detta tar måttet. Det går ju knappt att vara ute, solen biter och det finns knappt något syre att andas in. Det behöver komma en rejäl skur och lite åska för att rensa denna tunga luft. Men sen får det gärna bli fint väder igen på fredag och fyra veckor framåt, då min semester börjar. Nej nu ska jag tacka för mig och önska fortsatt trevlig kväll på er.

Natti Natti...


Paket .

I paketen fanns det ett par nya badshorts i märket fox, samt flip flopp i samma märke. En styck Neff keps, så jävla cool tycker jag. Helt klart störtkär i den, en svart tjocktröja och en turkos tjocktöjeväst, samt dagens efterlängtade paket, en fiskerulle med lina på. Annat smått och gott som pengar och lotter fick han också.

Hoppas du blev glad.


Födelsedagskalas .



Idag har det verkligen varit fullt upp. Det hela började med att jag steg upp vid 8.10 idag just för att hinna bli klar med allting som skulle göras. När klockan var kvart i 9 hade jag redan hunnit vara nere i tvättstugan och slängt i en maskin tvätt, varit ute med soporna och börjat på att baka tårtan. Det fick bli hemmagjord jordgubbstårta. Väl klar med tårtan hoppade jag in i duschen för att vi sen skulle kunna ge oss iväg upp till Simlångsdalen, där var nämligen lopp-marknad. Men usch vad hett det var ute, det stod verkligen stilla där uppe. Gick 2 rundor där innan vi bestämde oss för att köpa en glass och äta. Efter det bar det hemåt för att ta imot gästerna som skulle droppa in vid 14 snåret. Visst klockan två anlände gästerna och det blev fulla muggar och tårta i stora lass. En hel del paket öppnades också. När första gänget gav sig av var klockan 15.20, och nästa gäng kom vid 16 tiden. Framåt 18 tiden kom också Mikael och åt lite tårta. Så nu har alla gäster gått och jag har fått duscha och sätta mig till ro, helt underbart. Får nog snart krypa till kojs, har en arbetsvecka kvar framför mig, sen är det SEMESTER!!!

Hoppas ni haft en lika bra dag som oss, på återseende. ♥

Hurra hurra hurra hurra !!

Grattis på 23-års dagen.
Hoppas dagen har varit bra, och att du är nöjd med allting. ♥

RSS 2.0