Måndag morgon .

Måndag morgon, klockan är inte mer än 11 och jag har varit uppe med tuppen. Redan halv 8 gick jag upp idag. Älsklingen hade redan åkt iväg för att sjösätta båten. Just nu sitter jag och väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan slänga i en ny maskin och åka hem till mamma. Efter jag varit hos mamma ska jag bege mig upp till bror min igen, försöka rulla ut honom lite i solen. På tal om min bror, på hans rum på avdelningen har jag smyckat ut med ballonger, från mc donald. haha!


Helt underbart .






Oh vilken härlig dag, vaknade upp till fågelkvitter och strålande solsken. Jag fattar inte vad lite värme och sol kan göra för människan. Jag och älsklingen åt vår frukost på balkongen och bara njöt av vad som skulle komma av dagen. Runt lunch tid åkte vi upp till Anders på sjukhuset och tog med oss honom ut till plattan i hamnen. Permetion får han ju när han vill, och mår bra. Där ute satt vi och mös i några timmar innan jag körde tillbaka honom till avdelningen. Men som jag kände redan igår, så är det så skönt att se honom må bättre. Även fast inget är säkert ännu, utan bara se att han orkar lite mer. Vi lyssnade till lite musik och åt melon och jordgubbar, mums. Jimmie och pappa eller helan och halvan som jag säger fiskade för fullt.

Fortsättning på påskafton .


Efter all fiske blev vi hungriga och då åkte min nya lilla klotgrill fram för invignng.

Oj vilka goda korvar det blev alltså.

Jag kokte även lite grön sparris och lindade in dem i bacon, det blev smaskens på grillen.

Kvällen spenderades sedan uppe på avdelning 71, skönt att se min bror bli bättre.


Påskafton .


Påskafton bjöd på mycket sol och värme, en del fiske också. Satt ute i hamnen en stund på eftermiddagen och fick lite färg i nyllet samtidigt som helan och halvan fiskade. Några skrubbor blev det allt.

 


L å n g f r e d a g .

Förlåt för min dåliga uppdatering på bloggen. Det hinns lixom inte riktigit med nu för tiden, har annat att tänka på.
Långfredagen började med en ganska god sovmorgon efter 4 dagars slit på jobbet. Var uppe hos bror min på sjukhuset hela förmiddagen och en stund in på eftermiddagen. Eftermiddagen gick åt till städ och tvätt, något jag märkt och som alla andra säkert också har märkt är hur mycket man ser dammet hemma nu när solen börjar hälsa på. Jag bara hatar det!
Kvällen spenderade jag åter igen uppe hos min bror, vi tittade på Herbie fulltankad och åt lite påsk godis. Han behöver all sällskap han kan få. Big brother och mys med älsklingen fick avsluta denna korta men långa långfredag.

I need a house .

Vad jag längtar tills jag och älsklingen flyttar till ett hus.

Jag är verkligen trött på att vara trångbebodd, vill ha mer plats till mer saker.

Visst är det så, man är aldrig nöjd.


Koziol nr 2 .

Kikade in på hemlängtan, en helt underbart fin blogg.
Hon gav mig en ide på vart jag kunde ha min lilla vita koziol väska.

Kika in där vettja.

Nejlikor .

Nejlikor pryder mitt soffbord, härligt fint ♥

Må det vara över .

Som ni ser så har inte bloggen fått mycket kärlek av mig på ett tag. All min kärlek har jag lagt på min bror istället. Tro ett eller ej, det har varit och är fortfarnade en jävla resa. I torsdagskväll var jag uppe hos min bror på sjukan och hälsade på lite. Pigg var han när jag kom men bara efter någon timme dalade han ner totalt. Han blev jättedålig, febern steg och svullnaden i knät bara ökade och ökade. Till sist ringde de in en läkare som kom och tömde knät på honom, usch säger jag bara. De sticker in en nål på omkring 8-9 cm, rakt i knät. Fredagen blev med ett ord sagt, ett helvete. Det blev efter tre  misslyckade titthålsoperationer äntligen en stor operation. Så på fredag kväll åkte han in på operation och det
öppnade hela knät. Och där står vi just nu, han har ont, han blöder och febern vill inte läggs sig.

Vad ska man ta sig till? Har varit uppe och hälsat på honom idag, en ganska pigg varelse ändå,
men frågan är om det håller..... Jag hoppas ♥

Hur fan kan det vara möjligt ?

Oh jag är rent jävla rasande idag, jag är så trött på att när någonting väl går framåt så ska det fan alltid komma ett bakslag. Dåligt mår jag, jag vill att min bror ska komma hem och må bra!!! Är det för mycket begärt eller?
Oh visst är det alltid så, när man väl har en slant över i slutet på månaden så ska fan någon utgift komma eller något hända, så jävla tråkigt. För tillfället så ser jag bara motgång.....

Påskpynt .

Blev så sugen när jag var på blomsterlandet, det fick bli en liten påskgrupp.

Jag vet att det är lite tidigt, men men fint blev det.


Husdjur .

Vi har blivit ägare till många djur här hemma, vi har än så länge en apa, 3 fåglar och nu två ugglor. Ugglorna placerade jag i hallen, tyckte de satt som en smäck på den vitmålade väggen ovanför valvet. Vad tycker ni?

Koziol .


Två bilder på nya hyllan i v-rummet. På den ställde vi några kivi lyktor och min nyinköpta väsa från koziol.



Sjukhus helg .

Denna helgen har verkligen varit upp och ner, mycket tid spenderat på sjukhuset. I fredags kväll var jag och Lina hos Anders på sjukhuset och överraskade honom med en pizza som vi åt. Fredagkväll, en dag efter operationen var han relativt pigg andå. Men lördagen och söndagen har bara varit orolig. Hans tillstånd har försämrats, han har hög feber och svarar med andra ord inte på antibiotikan han får. Idag pratades det om att det skulle bli ny operation i knät, men det ville inte den nuvarande läkaren på ortopeden. Därimot så ska det i morgon måndag komma en infektionsläkare och försöka konstatera vilken antibiotika han skall ha. Usch jag tycker så synd om honom, må de hitta rätt antibiotika som han svarar positivt på. Jag skulle ge allt för att han skall kunna åka hem från sjukhuset i slutet av veckan.
Mår inte bra när min bror mår dåligt...


Jag vet att han är en riktig kämpe, men detta tar verkligen på honom det syns.
Anders läser du detta ska du veta jag tänker på dig konstant och vill att du ska bli bra. ♥

Älskade bror ♥

Då var min älskade bror ny opererad igen, usch så hemskt. Jag är precis hemkommen från sjukan. Han opererades klockan 8 i morse och kom upp på sal när klockan var 18.30, han har inte haft en bra dag precis. Nu ligger han som ett kolli och har ont, stackarn!

Jag hoppas verkligen att de tagit bort all skit i knät nu, för nu vill jag att han ska repa sig och bli bättre. Det är han verkligen värd nu. Jag har lovat honom att imorgon kväll så ska jag köpa med en god pizza och komma upp och käka med honom, om han mår bättre och är sugen på det vill säga. För som det verkar nu så får han nog inte komma hem på minst en vecka. Om du läser detta Anders så tänker jag på dig och älskar dig också

Tråkigt värre .







Nyss hemkommen från sjukhuset där min bror ligger inne förtillfället. Måtte operationen i morgon gå bra och göra honom bättre. För jag kan verkligen tänka mig hur ont och hur jävligt det är och gå med detta knä.Vi packade på honom med massa snask som han kunde ha under kvällens gång. Du ska veta att vi tänker på dig bror ♥

Andy Warhol .

Tisdag, denna tråkiga tisdag. Jag är lika postiv som alla andra tisdagar, jag verkligen hatar dem.
Idag har ju den bara varit ännu värre med tanke på detta skitväder! Vad hände med solen?
Usch säger jag bara, vill ha sommar...

Spegel spegel på väggen där .

Här kommer de efterlängtade bilder på spegeln som fick följa med oss hem i lördags.
It´s so lovely ♥

Mums .

På vägen hem kurrade våra små magar och vi bestämde oss för att dela på en kebabpizza.

Den avnjöt vi sedan på vår balkong i solskenet.


Vår i luften .

 

När vi kom hem från ikea så tog vi bilen ner till handikappsbadet och satt och njöt och solade i någon timme.
Hur mysigt som helst ♥

Vilken härlig dag .

 

Vilken härlig lördag det var igår, våren är verkligen på väg!

Dagen började med att vi åkte till Ikea, oh tro det eller ej min Jimmie valde o följa med. Han är för snäll han.

Väl nere i helsingborg tittade solen fram och det var hela 16 plus grader, jag säger bara hej våren.

Jag var ju ute efter ett bord och dvd förvaring och visst blev det en hylla för att förvara våra filmen, men inge bord blev det, det såg väldigt plastigt ut. Föll mig med andra ord inte i smaken!

Men inte nog med de så sprang jag ju på en ny spegel som jag bara kärade ner mig i, så den fick självklart följa med oss hem. Jimmie var inte för glad, anser att jag bara asar hem en massa. Köpte även lite smått så som en kruka till Lina kanin och ett parasoll till mig själv. Men tyvärr när jag kom hem såg jag att någon jäkel brytit förpackning och tagit beslagen. Jag blir så trött på sånt folk, så nu får jag ta med det nästa gång jag ska ner till ikea och byta. Bilder på sakerna kommer jag med senare. På återseende!


Ikea .



Har sovit på saken nu, och strax bär det av mot ikea för lite shopping!

Träd .

Kvällen har rullat på som bara den, jag körde hem till min mamma och kollade på så ska det låta med henne och snackade en massa skit. Bad henne även om hjälp till en sak, som ni kommer få se med tiden. Älsklingen åkte och jobbade för si så där en halvtimme sedan, trist men sant. Funderar som sagt på att åka till ikea i morgon och inhandla lite nytt, men har inte riktigt bestämt mig. Får la sova på saken, vilket jag ska göra alldeles strax. Bjuder på en bild på mina fina träd i sovrummet. Det fick avslusta denna härliga fredag. Natti Natti!

Äntligen .



Äntligen är det fredag och jag är ledig hela helgen, detta gillar vi.
Nyss hemkommen från jobbet och har redan hunnit med mycket, har gjort goda frallor som jimmie ska få med sig ikväll när han jobbar. Jag har varit nere i förrådet och plockat fram vårt gamla köksbord, är nämligen så att vi ska försöka sälja det, det ligger för tillfället på blocket. Hade faktiskt tänkt och laga lite god mat nu, och titta på big brother för det missade jag igår. Efter det ska jag köra hem till min mamma och hälsa på lite.
Återkommer kanske senare.

RSS 2.0