Bloggtorka?

Här har jag då inte suttit på ett tag, der har varit sjukdom efter sjukdom som avlöst varandra. Tråkigt nått så fruktansvärt om ni frågar mig. Vi alla tre låg i influensa, blev efter någon vecka piggare och frisknade till sen fick Melker tillbaka skiten. Men nuuuu är vi tillbaka igen och hoppas på att hålla oss friska ett tag iallafall. Mycket har hänt, vår lille skit blev 8 månader i onsdags och börjat gå lite smått, värmen har åkt igång för att de är kallt ( läs frost!! ) på nätterna och morgonen, vart tog sommaren vägen?
Nya tag är vi tillbaka i vardagen som bara rullar på. Jobbar ju måndagar och tisdagar varje vecka vilket är helt underbart och kunna få göra, dels blir de många fp dagar som sparas och lite mer pengar i plånboken, de gillas.
Veckan som gått bjudit på bvc besök, det var dax för vägning och mätning. M hade varit rätt så stilla i vikten, jag blev inte förvånad eftersom han vägrat och äta nu när han varit sjuk. Men hela 8995 g vägde han, så nästan 9 kilo. Mätte upp honom till 74 cm, wow! Han börjar bli stora killen nu, klättrar och kryper och börjat ställa sig mot allt och inget. Men värst av allt är nog att han reste sig upp och gick med sin lilla gåkärra veckan innan han blev 8 månader! Fatta jag kommer få jaga denna lilla skit till jul känner jag, för ska jag gå på min känsla jag har så går han om någon månad.....Vart tog min lilla bebis vägen?

 

Sjukstuga

Fyfan säger jag bara...
Har inte mått så här dåligt som jag mått på länge. De började i onsdags förra veckan med huvudvärk, muskelvärk och ont i halsen. Torsdag, fredag blev de bara värre och värre. Febern tickade upp till 39 grader från och tillbaka i 3 dygn. Jimmie fick gott stanna hemma på fredagen för jag var inte kapabel till att ta hand om Melker. Men på fredagen hände de som inte fick hända, vårt lilla hjärta blev smittad. Febern kom som ett brev på posten, han skrek och skrek och åter skrek! Sömnlösa nätter med hostande och hög feber har varit vardagsmat. Lillen har i princip sovit 30 min i stöten, så synd om honom. Lördagen begav vi oss till barnakuten med honom, jag med 39 graders feber fick snällt följa med. De visade sig vara problem med hans luftrör och vätska bakom båda trummhinnorna, så början till dubbelsidig öroninflammation. Dock fick vi ingen antibiotika, för de vill gärna se att de klarar första infektionen själva, SKITSNACK säger jag bara. Vid detta tillfälle känner jag att vi är på läkarbesök i veckan igen. Vi fick utskrivet hostmedcin till vårt hjärta iaf, så de tvingar vi i herrn numera. Hela helgen har varit en kamp med andra ord och nu ligger vi alla tre. De blir inget jobb för J ett par dagar nu, vi ska vara hemma och bli friska! Ta igen all sömn man gått mistom om nu i 4-5 nätter, puuh!
Jag kan då säga ett jag önskar inte ens min värsta ovän denna jävla influensa!
 

M <3

Min fina kille igår på kalaset ♥
 

Hurra hurra hurra!

Då vart man 24 år gammal idag, känns dock inte någon skillnad. Tror jag kommer börja känna mig gammal när jag närmar mig 28-29, för då är man närma trea nolla!
Det bjöds på kalas här igår, masa god mat och en så god tårta jag bakat själv. Receptet har jag faktiskt snyltat hos fina Mathilda. Hon bakade denna tårtan förra sommaren och slängde upp den på bloggen, har haft denna tråta i huvudet sedan dess. Tack så mkt för de underbara receptet Mathilda!
Fick en massa fina saker, en parfym av J, kubus 4 av min underbara son och massvis med pengar. En sak jag blev totalt överraskad med var faktiskt från J:s mamma. Hon hade varit och betalt av tavlorna på studio strand!!! Åter igen TACK! För pengarna jag fick har jag nu beställt nya nattduksbord. Det blev 2 st kartell componibili, så inom 10-15 dagar står de bredvid min nya härliga säng. En underbar dag med andra ord!
Dagen börjar nu knalla mot sitt slut, oh ja jag har lite ågren faktiskt för imorgon bär det av till jobbet igen. Det tar la några veckor innan man är i "rulle" igen, ska säkert inte vara några problem. Är bara lite nervös hur de ska gå för Melker hos mormor hela måndag och tisdag.... vi får väl se!
 
Botten av digestivekex och smör
Kondenserad mjölk som kokats till kola-sås
 Utsmetad kola på kexbotten
 Vispad grädde med daimkross i 
 Likörmarinerade bär
 Lägg på de på tårtan och NJUT!
 
 
 
 

RSS 2.0