Ikea med mamma .


Idag har jag och min mamma haft mor och dotter tid. Vi tog oss en tur till Ikea i helsingborg, och hem kom jag med många fina fynd och en aning tunnare plånbok. Denna lampan var ett fynd som åkte med hem.
Gårdagen var helt underbar, vakande upp jämte älsklingen, var i stan och shoppade massor nytt och avslutade kvällen med jättegod mat hemma hos mor och far. Anders och Lina var också där, mycket trevligt. Massor av prat om resan förekommer ju, man bara längtar ju!

Ny arbetsvecka i morgon, hoppas på att denna veckan blir fan så mycket bättre än förra. För äntligen har mitt öga börja rätta till sig, kliar fortfarnade men inge svullnad eller irritation, så det hurrar vi för. Men som sagt har fortfarande många dagar kvar med antibiotikadroppar.

Nej, nu ska jag krypa till kojs i min härliga soffa med mina nyköpta kuddar (bild kommer) och titta på solsidan, time out och såklart storebror.

Så trött .

Jag är så trött på infektioner ska ni veta. Känns som evigheter sen jag fick en full jävla lön.Tro ett eller ej, nu har jag åkt på ögoninflammation. Kan man ha mer otur? Läkarstationen vägrar ta imot mig för de anser inte de som "viktigt". Så här sitter man med ett svullet, varit och kliande öga och försöker vara glad, inte lätt.

Nu blir det top model sen sova.

 



Dekaler .

eller...


Älsklingen har idag varit duktig och photoshopat om vad han skall ha för reklam på bilen.
Frågan är om han ska ha den översta dekalerna eller den andra?
Jag själv tycker att den första är finast, tycker mest att den andra med "crossen" ser lite påkastad ut.

Vad tycker ni?

Semestern är bokad .



Älsklingen gick med på att åka till Turkiet en gång till. Ska bli så skönt och få komma iväg till solen en vecka.
Ska bara leva och må gott

Alla ♥- Dag .



Idag är det alla hjätans dag och min älskling är verkligen den bästa som finns. Kolla vad han köpte till oss!
Jag älskar dig för att du finns


Innerst inne tycker jag faktiskt att alla hjärtans dag är en ganska värdelös dag, man ska väl älska varandra lika mycket alla dagar?

Helgen i helhet.





Helgen lider mot sitt slut och inte mycket man har hunnit göra tycker jag.
I lördags hjälpte älsklingen mig att laga min bil, gick ju inte igenom besiktningen i tisdags, suck! De va ett glapp i den yttre styrleden, men hallå vem bryr sig? Men nu är det iaf återgärdat, skönt. Som tack för hjälpen skulle han nartuligtvis ett storkok på gulashsoppa. Klart jag lagade det till honom. God blev den också. På lördagkvällen var vi bjudna på kalas hos bror min, så dit bar det av klockan 18. Så himla skönt att vi hade kryp avstånd hem för en gångs skull. Kvällen var mycket trevlig med god mat och supergod efterrätt. Lina hade bakat två olika sorters kladdkakor, mums!

Idag har inte många knop blivigt gjorda, nu sitter jag ny duschad o väntar på att maten ska komma, idag skämmer vi bort oss med en varsin pizza. Sedan blir det ju såklart solsidan, time out och wallander.

Härliga torsdag.




Måste bara få sagt en sak, jag älskar min Jimmie. Idag när jag kom hem från jobbet och efter jag varit hos Titti och gjort mina naglar så hade min älskling lagat mat till mig. Han hade lyckats göra potatisgratäng och fläskfilé.
Oh gud vad gott det var! Tack så jätte mycket älskling


Har precis kommit ur duschen, så himla skönt. Kurat ner mig i soffan nu för att se sveriges värsta bilförare och sedan svensk maffia. Sen får det nog bli till o hoppa i säng, är ganska trött efter en dag som denna. Bjuder på en bild från min kära hall, där min fina blocklampa infinner sig. En mycket vacker lampa.

Avklarad.





Nyss hemkommen från jobbet, tog även rundan in till stan och köpte mina skor. Har som sagt tänk o prova dem och gå lite här hemma innan jag bestämmer mig. Dagen i stort sett har varit bra, har försökt tänka på min rygg. För tro mig, det känns i ryggen. Just nu har jag sån värk, men ska försöka härda ut. Ringde precis älsklingen, han var på g hem så jag tänkte dra mig ut i köket och laga lite mat. Vad sägs om potatisbullar och bacon?

Grattis bror.

Helgen slut och vardagen kommer åter igen imorgon. Känns faktiskt konstigt att jag ska gå och jobba i morgon, inte jobbat på en hel vecka. Fy tänk vad pengar jag har förlorat. Fast innerst inne skiter jag i de pengarna, för så dåligt och ont jag har haft. Nu ikväll har jag och älsklingen ätit gott, tittat på solsidan och time out.
Vi har även myst en massa, de e kärlek de!
♥♥

Ny rullar wallander-skulden på tv, har ju sett den innan så inte roligt när man vet vem mördaren är. Ska snart hoppa i säng och försöka knoppa. Kommer väl vara som ett lik när klockan ringer i morgon bitti.
Förresten får jag ju ta och gratulera min älskade bror på födelsedagen. Bror min fyller ju 26 år, inte illa pinkat på en söndag som denna. Jag och Jimmie var borta med paket i morse. De innehöll två stycken fina t-shirts och ett ram-minne till datorn. Han blev nog nöjd tror jag. Så Grattis på dig igen!



Natti Natti.

Beslutångerst?



Mina skor jag har lagt undan, vart helt förälskad i dem när jag provade dem. Men inte lika kär nu när jag tittar på dem, hur kan detta vara? Ska iaf in och hämta dem efter jobbet i morgon. Får väl ta o prova dem o känna efter ordentligt, annars får de väl åka tillbaka till butiken. Men de är snygga på något sätt.... eller hur?

Muffins.

Igår fick det bli en visit till väla och Ikea. Jag hade ju faktiskt tjatat om det ett bra tag nu, att jag ville åka dit. Så dit åkte jag och älsklingen. Var ganska mycket folk, så jobbigt och gå där då. Men lyckades ändå komma ut i från väla med en påse, eller rättare sagt 3 påsar då en påse bara var till mig. Köpte faktiskt en snygg cardigan och en t-shirt till min älskling. Till mig själv köpte jag bara ett enkelt vitt linne för 99 kr på Gina Tricot. Inne på Ikea köpte jag en ram och ett par ljuslycktor till min kära mamma, till mig själv ett bokstöd. Så det blev ett ganska billigt besök ändå när jag tänker efter.

Just nu har Pelle varit här ♥
Vi skulle setts igår men bestämde oss för att ta det idag istället. För inte kan vi ha brottom när vi ses så mycket vi skvallrar om. Söta Pelle hade köpt en varsin muffin som hon hade med sig till kaffet. Mums!
Det är något visst med att träffa sin själsfrände ( eller vad det nu heter) vi kan verkligen prata om allt. Fast på senaste tiden har vi faktiskt varit dåliga på att ses. Men det blir ju lätt så, man jobbar olika o dittan o dattan. Men nu sa vi att vi skulle höras av så fort hon kommer hem från värmen, så de håller vi på!

Vit eller svart, det är frågan?


Såg att Lina kanin hittat en fin rabattkod som ger 50% och fri frakt på ellos. Jag nappade genast på erbjudandet eftersom jag hittat denna fina klocka där. Nu kommer bara problemet, vilken färg ska jag ta?
Tyvärr har inte ellos lagt ut någon bild på den vita, så har endast den svarta och utgå från. Gillar den svarta, men tänker en vit sådan i mitt v-rum skulle klicka perfekt. Man vill ju inte bli missnöjd lixom.
haha vilka problem man har egentligen.

Sjuk.

Igårkväll var den värsta kvällen på länge, hade så ont i ryggen. Sen när jag väl tog febern visade de 38,5!
Så på något humör var jag inte alls, gjorde så ont att andas. Inatt har jag inte sovit så gott, legat och haft frossa trotts att jag legat med både pjamas, täcke och en tjock filt över de. Blev naturligtvis inge jobb idag, så fick gå upp klockan 7 och ringa mig sjuk. Bara det var en match och komma ur sängen. Gick och la mig i sängen igen och har i princip precis tagit mig ur den. Febern mätte upp till 38,7 för några timmar sedan, usch. Älsklingen åkte precis och köpte lite mat, vet inte om jag är så sugen på mat men måste ju äta. Inte ätit något, bara druckit ett glas cola idag.

Nej nu ska jag tända några ljus och bädda ner mig i soffan, inte många minuter jag kan sitta upp. Dels för att det gör ont i ryggen sen så är det jobbigt med så hög feber.
Jag åtrerkommer när jag mår bättre.

RSS 2.0