Uppe med tuppen .

God morgon!
Jimmie och Melker ligger och sover sida vid sida och jag kunde självklart inte somna om. Passar därför på att gå upp i lugn och ro och bloggar lite. Tittar vi ut genom fönstret så öser regnet ner, fattar inte vart sommaren tog vägen. Hur som haver, i torsdags var det ju dax för 5 månaders kontrollen på bvc, allt såg bra ut och han följer kurvan som han ska. Värre var de ju med de jävla vaccinet han fick, så dåligt han mådde av det hela kvällen sedan. Gap och skrik och feber, fy min lille pojk! Väl han fick sova hela natten till fredagen sen var han sig själv igen. Jag har fan börjat undra vafan det är de sprutar in i dessa små kroppar!?
Men någon nytta skall de väl göra i framtiden får vi ju hoppas på. Fredagen var det fullt upp, storhandlade på fredag fm. Det var underbart och gå på maxi då det var bara jag och pensionärerna. När vi handlat klart bjöds der på middag hemma hos mamma och pappa. Efter maten kände vi sug på staden så åå eftermiddagen tog vi oss en sväng in där, fyndade en liten ny söt body till lillkillen. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, funderar på att baka något gott tills ikväll, då är vi nämligen bortbjudna på käk. Nej nu ska jag avsluta min frukost och sedan börja göra lite nytta här. Trevlig helg!
 
 

Nytt till Melker .

Onsdagen börjar dra sig mot sitt slut, jag är helt slut. Har haft en son här idag som inte varit särskillt nöjd. Börjar tro att det är tänderna som spökar på honom. Men just nu sover han så jag tänkte passa på att visa lite av de nya inköpen till Melkers gardrob. Förnuftig som jag är köper jag faktiskt i lite större storlekar eftersom han växer ju som ett skott just nu.
 
Härlig body med limegröna byxor från kappahl
 
Dessa härliga set också från kappahl
 
Fyndade moomin på lindex på rea
 
 
Byxor från littlephant från lindex, två styck enfärgade "farfars" tröjor från polarn och pyret samt en härlig kortärmad body från kappahl
 
 
 
 

Äventyr .

Vilken trevlig dag vi har haft idag. När klockan slog 10.30 så packade vi in oss i bilen för att åka och hämta Therese och lilla Ebba. Efter det styrde bilen ner mot väla och ikea. Nått man märker av på sånna ställen är att semestrarna har börjat och att skolorna har sommarlov. Herregud som vi sprang i affärer och spenderade pengar, tiden bara sprang iväg. Vi dödade sammarlagt 5 timmar där nere. Så himla roligt och komma iväg från halmstad city där det finns lindex,hm och kappahl typ. Vad jag handlade får ni se i ett senare inlägg.
Ett måste är ju att gratta vår lille pojk som blir fem hela månader idag, stoppa tiden någon!!! ♥
 
 

God morgon ,

God morgon alla fina.
Idag ser det ut som en lagom varm dag, de gillas skarpt kan jag säga. Inte för vi har så mycket planerat, Melker har varit vaken en snabbis o käkat lite men somnade gott efter det och sover ännu. Så jag har hunnit både köra en maskin tvätt, vika den tvätt som hängde, göra mig färdig och mycket mycket mer. Bra start med andra ord. När godingen vaknar ska han få en balja gröt och vi inväntar en nisse från elektrolux som skall komma och kika på listen i vår nya ugn. Han sa att han skulle titta inom mellan 9-11. Efter det ska vi nog ta bilen in till maxi och handla lite. Ha en trevlig måndag!
 
 

Lata söndag .

Midsommar är över så tillbaka till vardagen igen. Lördagkväll bjöd på mycket mys, vi hade släkten här och grillade. Hade faktiskt sådan tur att de regnade innan och lite efter vi grillat, tummen upp för det! Det är så mycket trevligare att bjuda hem folk nu för tiden, innan på 60 kvadratmeter fick vi inte plats. Nu har vi ju somsagt mycket större yta och röra oss på. Söndagen bjöd på utflykt till Freeport i Kungsbacka, som det regnade på dit och hemvägen men turen med oss var det uppehåll när vi strosade omkring mellan affärerna. Blev faktiskt inte så mycket som fick följa med hem idag, konstigt för att vara mig. Kollade på en dress till Melker men så tråkigt och köpa och hänga undan i 6 månader innan han kan använda den. Likadant med ett par skor, strl 20 kan han inte ha på ett tag lixom. Men hur som haver fick iaf två par cult design krukor följa med oss hem. Så himla nöjd är jag med dem. Veckan som kommer väntas det mys med Therese och Ebba, BVC besök och förhoppningsvis en massa annat skoj. Något jag önskar mig är bättre väder tack!
 
 

Vårt vardagsrumsfönster just nu.
 
Underbara cult design krukor ♥
 
 
 
 

Ibland räcker inte tiden till .

Som inläggets överskrift säger stämmer in totalt på min vardag just nu. Jag som sa att jag skulle bli så duktig med att blogga när jag var mammaledig, jo tjenna! Dagarna går till att tillfredställa vår fina lilla herre Melker som är så bortskämd så de inte finns ord för det, men det är väl så det ska vara. Det är ett helt nytt liv med en liten bebis i huset, bebis och bebis han blir faktiskt 5 hela månader på tisdag. Varje dag upptäcker vi nya saker och Melker lär sig så otroligt fort, det är nästan hemskt, tycker det känns som att han kom till världen för bara någon dag sedan. Alla som hela tiden tjatat om "ta vara på tiden", har jag inte lyssnat på riktigt men idag förstår jag precis vad de menar med det. Man får helt enkelt njuta för var dag som går. Midsommafton blev mys, mat och jordgubbar hemma hos min mamma och pappa. Självklart stod Melker för all underhållning, brukar ju bli så. För en gångs skull kan man ha lite skadeglädje åt de där ungdommarna (notera jag för några år sedan) som idag ligger som vrak och mår pyton. En annan har redan varit uppe med tuppen och käkat frukost, hunnit med och sortera tvätt och har förtillfället tid för att blogga medans mina älsklingar ligger och myser i soffan till nya wallander filmen. Idag är det tänk att vi ska grilla, hoppas bara vädret är med oss. Nu hoppas jag verkligen att jag ska ta mig lite tid varje dag och börja blogga om mitt liv, eller vårt underbara liv igen. De kommer nog bloggas mycket om vårt ny liv med barn, hus och självklart inredning.
Bjuder på en liten bild på vår stora kille ♥
 
 

RSS 2.0