Trött på detta nu .

Jag vet att det är fel och tänka så men jag är trött på detta nu, jag vill att bebisen ska komma NU.
Ryggen värker, huvudet värker, jag har ständigt tryck i ljumskar och över blåsa. Halsbrännan ska vi inte tala om, vet inte hur mycket krita jag tuggar om dagarna. Humöret är fan inte på topp heller, skulle kunna döda den människa som ger mig onda ögat eller vågar inleda en konflikt med mig. Men värst av allt är nog min sömn, är uppe och springer på toa minst 5-6 ggr per natt. Sammandragningarna har också en tendens till att komma på nätterna, men det leder ju inte till något! Hoppas varje gång, att få ta de där halvpackade väskorna som står redo för förlossningen men de kommer la fan hinna damma igen innan det är dax. Jag är väl medveten om att det är 10 dagar kvar till BF men är det inte så att man alltid hoppas på att inte gå över tiden?
Jag vill inte det iaf, känner mig redan tillräckligt tjock och otymplig, fan bara ta på sig skorna är ju ett moment för sig själv. Så ja tack någon om ni har tips på hur man sätter igång förlossningen!
Nej nu ska fröken klagomur gå och dricka ett glas cola och lugna ner hormonerna lite.
Hej ♥

Tankarna snurrar .

Dagarna som gått och går är ett ganska stort orosmoment. Varit och lyssnat på bebis igår, vilket lät som det skulle dock var inte mina värden utöver så himla bra. Med tre veckor kvar till förväntad ankomst så var detta vad jag förstod inte positivt. Jag mår bra annars, har börjat få sammandragningar framför allt på nätterna. Men inget annat jag kan komma på, känner efter hela tiden nu känns det som. Varit där inne idag och lämnat nya prover och ska dit åter igen på torsdag.. hmm tankarna snurrar! Känner typ som att jag vill att de ska ske självmant och inte med igångsättning, men och andra sidan är de skit med värderna så är det väl inte mycket och be för. Men nog om negativa saker, en STOR positiv sak är att jag fikade med underbaraste Mathilda idag. Ska skryta om att hon vunnit en bebismössa till mig, hur fin som helst. Fick även min julklapp, en underbart fin kopp och kökshandduk från Ernst ♥ Tack snälla Mathilda igen! ( Bilder på tingen får komma senare, inte hunnit knäppa av dem)
Just nu är jag precis urkommen från duschen, tänt lite ljus och tittar såklart på mästerkockarna. Ska försöka varva ner lite mer, varit i farten heeela dagen, kanske jag för en gångs skull sover något i natt. Nätterna är de värsta för tillfället, springer upp och ner, kan inte ligga på rygg och faaan inte på mage. Nej nu var jag tillbaka på de negativa igen men det går inte att beskriva, längtan är olidlig!
Nu ska jag bädda ner mig i soffan och trycka i mig något gott, haha!
Godkväll!

RSS 2.0