Det nalkas kalas .

Lillen sover middag och jag förbereder middagen som skall servras när min efterlängtade J kommer hem. Inte sett honom på över 2 dygn nu, saknaden är stor!
Idag serveras fläskfilé gryta med ris, mums så gott. Idag tog jag och M lite sovmorgon och steg inte upp förrens halv 8. Väl matade och påklädda drog vi ut till maxi flygstaden där vi storhandlade inför kalaset i helgen. Ja det är ju så att jag fyller ju hela 24 år på söndag och detta firas med mat och tårta här lördag kväll, detta just för att alla är lediga lördag. Så ut från maxi kom jag med en överfull kundvagn och någon tusenlapp fattigare, som vanlig med andra ord. Morgondagen bjuder på galejj på kvällen, ska iväg på "facket fest" med jobbet. Det blir taccobuffé och bowling på B&B, gratis tackar man ju inte nej till. Dock tror jag inte att jag blir så långvarig, jag och J har inte setts en enda kväll denna veckan så det hade varit skönt att tillbringa lite tid med mannen också, oh som sagt måndag är verkligheten tillbaka så man får ju njuta de sista dagarna.
 
 
 
 

Morron!

Godmorgon!
Jag och mini har precis vaknat, eller precis och precis vi vaknade vid 7 tiden men klev inte upp förrens vid halv 8. M har fått sin efterlängtade välling och somnat om igen. Pappan i huset åkte och jobbade vid halv 7 och kommer inte hem förrens imon kväll. Han skulle iväg på jobbresa med hotellövernattning, som vi kommer sakna dig!
Så idag är vi ensamma hela långa dagen, undra vad vi ska hitta på?
De jag sitter och funderar på är att ta bilen in till jysk och köpa lite snygga korgar till tvättstugan, måste få lite mer fason på de rummet. Numera mölar man bara in all skittvätt och annat lomp där, så nej skärpning! Såg nämligen i jyskbladet att de hade snygga korgar till ett billigt pris, perfekt i min smak. Annars får vi se vad dagen  har att erbjuda, en promenad kanske.
 
 

New in .

Var ju som sagt på stan igår, självklart kom jag hem med mer än vad jag borde!
Min skatt fick en massa nytt, här kommer bilder på det.
 

Pjamas från kappahl, snutte och filt från geggamoja inhandlat på leklyckan
 
En super go mössa och tillhörande vantar hittades på HM.
 
 En jacka, skitsvår och få en bra bild på men så gosig och varm. Även detta plagg på HM.
 
En onepiece med stjärnor på från HM.
 
 
 
 
 

<3


Det finaste jag har ♥
 

Godmorgon måndag .

Tänder på g igen...
 
Vår lilla skatt har sedan någon månad tillbaka haft de två små bissingar där nere, och vi har väntat ivrigt på framtänderna där uppe men icke sa nicke! De verkar som att de är två stycken tänder till på g i nerderdelen, de vill säga hörntänderna. Varför vara som alla andra?
Ibland lyssnar man för mycket på hur allt ska veta och komma, de tänder som kommer, kommer när de vill och var de vill. Men tro att kan kan bli söt med 4 gaddar nertill och inga upptill, haha!
Kan tänka mig att de där uppe tittar fram inom kort. På tal om det är de ju inte konstigt att han är gnällig otröstlig och lite tjoddig med maten, de gör ju klart ont. Men idag får vi hoppas han är på humör iallafall det är nämligen så att hans morbror och moster ska få passa honom i några timmar på eftermiddagen idag. Jag och J ska till studio strand på visning av alla foto vi tog där förr förra veckan, ska bli så roligt. Vi har bestämt oss för att förstora upp några foton, kommer bara bli så svårt att veta vilka av typ 50 kort. Efter jag lämnat av Melker hos min bror ska jag ta mig en rundtur på stan innan jag möter upp älskingen. Det är nämligen så att jag spanat in en ny jacka till Melker, han behöver lite nya pjamaser och jag behöver ett och annat. Ska bli skönt faktiskt men ändå lite läskigt att inte ha honom med.
 
Idag är det måndag, vid den här tiden nästa vecka sitter jag på kadriljen och har precis gått på min första arbetsdag. Japp, så är det jag ska tillbaka till verkligheten på måndag. Dock ska jag BARA jobba 40%, vilket innefattar måndagar och tisdagar varje vecka. Lilla hjärtat ska få vara hos sin underbara mormor och morfar de dagarna. Beslutet om att börja jobba känns skönt, dels för att de blir mer pengar in i kassan och dels för att jag sprarar fp dagar. Sen ska de absolut bli kul och träffa alla jobbar kompisar och få lite socialt igen. Så håll tummarna på att Melker inte tar sitt första steg en måndag eller tisdag, för de vill jag inte missa! ♥
 
1 vecka gammal
 
2 veckor gammal
 
6 Månader
 
7 månader ♥
 
 
 

Överallt och ingenstans!

Idag blir vår fina son hela 7 månader! Han kryper för fullt här hemma, han är som rubriken lyder ÖVERALLT och ingenstans. Sladdar, trösklar och kanter av alla slag är underbart fint och tugga på. Vägguttagen börjar ligga risit till, man pillar ju verkligen på allt och ordet NEJ verkar de inte som han förstår riktigt ännu. Vi älskar dig vår lilla plutt. ♥
 
 

Före o efter .

Mycket har hänt i huset sedan vi flyttade in, tycker vi var dag gör om något. Men veckorna innan vi flyttade in i huset valde vi att göra om de stora badrummet. Inte för att de va rälit, utan för att jag inte hade trivts med det helt enkelt. Ett badrum är väldigt viktigt för mig och därför bestämde vi oss för att röja ut de. Självklart var det min kära sambo som stod för de mesta av rivandet och uppbyggnaden av de nya, men inredning och möbler är valt av ingen annan än mig! Bjuder på lite för och efter bilder.
 
FÖRE
 
 
 
 
 
EFTER
 
 
 
 
 
 

Vad tycker ni? :)
 
 
 
 
 

Mitt hjärta .

Säger sedan två dagar tillbaka  de viktigaste ordet ma-ma ♥
 

 

ÄLSKAR DIG TILL TUSEN ♥♥
 
 
 

Kitchen ,

Som ni säkert läst och förstått så bor vi sedan 8 månader tillbaka i ett nytt hus. Det känns inte som att allt är på plats där det ska vara ännu utan projektet fortsätter. Sitter förtillfället ute på vårt trädäck och bloggar medans mannen och hans kompis kopplar in utebelysningen runt om vårt hus. Lillskiten har precis vaknat och sitter i vagnen och leker. Hade lite tid häromdagen så jag gick lös med kameran i köket så tänkte bjuda på lite inside bilder.
 
 
 
 
 

RSS 2.0