Nails .

Precis hemkommen från min underbart snälla nagelteknolog. Idag blev det ett ceriserosa glitter, hur najs som helst!


Nya vardagsrummet .

Bjuder på en bild på nya vardagsrummet. Mitt nya fina vitrinskåp som jag fått av min bästa man i mitt liv, Jimmie ♥

Han är på tok för snäll mot mig, jag verkligen älskar dig. Det blev en hel del bygge i lördags, jag och älsklingen hjälptes åt. Efter bygget mublerade vi om lite här hemma, plockade bort lite gammalt och in med lite nytt. Är sjukt nöjd med rummet nu. Blir glad av att bara få komma hem och ge en blick in i rummet.


Light window .

Köksfönstret efter julens bravader. Ny hissgardin pryder samt en ny Cult design lykta. Jag är dock ute efter en ny lampa till fönstret, men har ingen aning om vad för lampa jag ska inhandla. Har ni några förslag?

Jag har själv funderat på en cord lamp mini, men tycker det är lite för dyrt. Jag är ju en sådan person som oftast tröttnar väldigt snabbt på något och en sådan dyr lampa vill man inte tröttna på.



Fredag den 13:e

Besök på Ikea igår, montera det köpta skåpet idag, det går så fel det bara kan. Träet spricker när man skruvar i det, kan man bli mer arg? Blir en tripp till Ikea i morgon och förhoppningsvis byta det! Fatta, ett skåp för fyra tusen kronor! Jag blir så arg! Kan det bero på dagens datum?

Usch, man blir bara ledsen!


Ensamtid .

Precis färdig med både mat och bak. Av jäsningen blev det underbara frallor med solrosfrön på. Blev tyvärr ingen bild på dem, glömde ju det. Jag som blivit duktig med att blogga igenom mobilen. Fixade även lite käk till mig själv, Jimmie är fortfarnade inte hemkommen. Korvstroganoff och ris stod på menyn, mycket gott. Ensamtid för mig är lugn och ro, bara kunna vara för mig själv, vilket jag har fått idag. Just nu har jag precis duschat och satt mig i soffan, glor på Sveriges Mästerkock. Jag kikade faktiskt inte på förra säsongen, därför tänkte jag faktiskt slänga ett öga denna säsongen istället. För innerst inne verkar det vara ett bra program. I morgon är det onsdag och halva arbetsveckan är gjord, herregud vad tiden springer iväg. Har ingen speciellt planerat i morgon som det ser ut nu, kanske hämta våra nya rullgardiner. Sedan fönsterna blev utbytta hemma hos oss så fick vi köpa nya rullgardiner, jag ville självklart ha vita i tv rummet. Dock fanns det inte exakta mått, så fick lämna in det hos en som ska korta ner och beskära dem. Så förhoppningsvis sitter de på sin plats i slutet av veckan. Då blir det självklart en bild.
Nu ska jag kolla färdigt på Mästerkockarna!



Hej ♥

Jäser .


Spela spela .

Uncharted var det ja.. Så spännande att jag nästan gömmer mig bakom kuddarna här.


Söndag .

Usch idag tar min ledighet slut. Har nu varit ledig sedan i torsdags, så underbart har det varit. Inte för att jag har gjort allt för mycket men skönt att vakna upp och vara ledig. Julen har städats ut, förrådet har tömts och körts till tippen, dock inte allt lite har sålts också. Idag har jag hunnit med att städa, tvätta, varit på soptippen och varit på en visit på sjukhuset. Inte illa pinkat för en helt vanlig söndag. Kvällen har avslutats med en god måltid, kycklingfilé, klyftpotatis och beanässås mums! Älsklingen står just nu för efterarbetet-disken! Så är det faktiskt i denna familjen, den som lagat maten slipper diska, mer rättvist än så kan det ju inte bli.

Så vad står på schemat i veckan? Jo arbete framför allt men också storhandling i morgon efter jobbet. Senare på kvällen kommer Pelle hit och hämtar vårt gamla vitrinskåp, hon ska köpa det av oss. Jag har andra planer på ett nytt vitrinskåp som är mer passande med våra nya möbler. Vi får väl se vad tiden utvisar, jag brukar få som jag vill tillslut.I veckan måste jag ta mig in till staden också, måste verkligen köpa ett par nya jenas och en ny vinterjacka. Tyvärr gick min nya, ja läs nya vinterjacka sönder härromdagen. Köpte den för endast 2 månader sedan, som tur var efter typ en halvtimmes letande hittade jag äntligen kvittot på den. Detta gjorde att jag kunde reklamera jackan och få mina 600 kr tillbaka. Tummen upp för det men dock tummen ner för att jag står utan en tjock go vinterjacka. Så det är väl ett måste. Nått annat har jag väl inte i tankarna för denna veckan så tiden får väl utvisa på andra spektakel.

Nu ska jag krypa ner i soffan och iakta min Jimmie som spelar Uncharted 3 på playstation. Han fick det igår utan mig i present. Vi firade nämligen 5 år tillsammans, fatta 5 år. Vart tar tiden vägen?
Grattis på oss iaf ♥

Nya hallen .


Jag hade stora problem med min hall och har alltid haft. Det har varit ont om plats, trångt och väldigt mörkt. För ett tag sedan åkte hatthyllan och skostället ut och vi sa hej till vårt nya skoskåp. Det är köpt på Ikea och är enligt mig värt vart ända öre, så praktiskt! Så skönt att kunna "gömma" undan alla skor man äger, vilket är många. När jag var på modera museet i Malmö köpte jag tre stycken Andy Warhol tavlor, dock bara haft uppe två av dem i vardagsrummet. Däför fick jag upp ögonen till att sätta upp den i hallen och visst blev det snyggt. Hel nöjd är jag i alla fall. Nu har jag inga problem längre utan bara kärlek till vår lilla hall.


Nu är jag tillbaka, förhoppningvis.




Dax för mig att ta upp bloggens värld igen och ge det en chans. Har inte varit för mycket här på några månader, det har helt enkelt inte funnits tid, lust eller ork på något vis. Julen är över och våren är förhoppningsvis på ingång. Mitt liv ser ut som de samma, dock ett eller annat nytt fynd bland oss. Jag får såklart börja med en bild på mitt nyaste inköp. Var och hämtade ut den igår, min fin fina Kay Bojesen elefant.


RSS 2.0