Jag längtar tillbaka .

Jag längtar verkligen tillbaka till värmen, här hemma är det bara regn och rusk för hela slanten. Saknar att vakna upp på morgonen och inte ha något planerat, utan ta dagen som den kommer och slippa alla måsten. Dock fungerar det inte så här hemma i min kalla vardag, klockan ringer strax efter 6 och det är då dags att trippa upp. Idag lyxade jag till och med till det med rostat bröd till frukost. Har faktiskt hunnit med mycket idag ändå, varit och storhandlat på maxi, lagat mat och nu precis urkommen från duschen. Nu tänker jag faktiskt inte göra något mer idag utan kvällen får bjuda på Idol och tända ljus, för nu är det höst! Sen sängen, vilket ska bli så skönt. Inte suttit på röven idag rent ut sagt, så är värd att bädda ner mig och sova.


Ut med de gamla, in med det nya .

Som sagt mycket har hänt här hemma då jag inte haft tid eller lust att blogga. De nya hos oss är fönsterna, de började sätta in de dagen innan vi åkte till Turkiet. Det har varit mycket besvär med det här, gick sönder mer än vad som var tänkt. Ännu är det inte klara med arbetet, fönsterbläck samt småfix saknas fortfarande och inte en arbetsgubbe syns till. Kan man bli mer irriterad? Bilden är från sovrummet, valde faktiskt att ta bort gardinerna och istället satte älskligen upp en rullgardin som vi köpt på Ikea. Jag kan tycka det blir mer fönster och en helt annan sikt, vad tycker ni?

Gifts .

 



Som jag lovade så skulle det komma bilder på mina presenter. På första bilden ser ni två skålar jag fick, den ena av Lina kanin och bror min, och den andra av mamma och pappa. Superfina är dem. Av min älskling fick jag en helt ny matservis från Ikea samt ett våffeljärn. Detta har jag velat ha länge men inget som jag gått och köpt. Så här ska gräddas våfflor! Utöver det på bild fick jag pengar och presentkort på harrys av min alldeles egna Pelle ♥
Så nu ska jag och hon boka in ett datum och då blir det kyllingvingar på Harrys, mums säger jag bara!

Lyckad sovmorgon .

Lördag idag och jag är ledig, trotts detta vaknar jag tidigt. Faktiskt haft en hemsk natt, vaknade med ont i halsen. Fy fan det är övergången från Turkiets heta värme till Sveriges kalla höst. Så jag kan nog se fram imot en sjukvecka nu för det lär ju inte bli bättre precis. Sitter nu och kränger bafucin och dricker varmt te, det lindrar ju det lite. Ja det är helt enkelt priset man får betala för att man semestrat en hel vecka i värmen.. ack!

1a September .




Idag är ingen vanlig dag för idag är der MIN födelsedag!
Stort tack alla för fina presenter, de lär snart ta sig in på bloggen.

I´m back .

Utsikt från vår balkong i Alanya

 

Jag vet om att bloggen inte fått mycket kärlek den sista tiden, har inte riktigt haft känslan för att sätta mig och blogga. Dels åkte vi till värmen i förra veckan, resan bar av till det varma Turkiet. Vi landade hemma i Sverige igen igår natt, fy vad kallt det var. Men vilken härlig semester det har varit, har verkligen njutit till fullo med både sol, bad och super god mat.

RSS 2.0