Doktorfiskar .

Vilken dag, herregud vad varmt det har varit ute. Idag gick mina 8 arbetstimmar som ingenting. Inte ens haft en tanke på att titta på klockan. Testade på att vara i en ny grupp på mitt arbete idag, hur roligt som helst. Hoppas på att de blir fler gånger framöver. Efter jobbet idag så for jag och Malin min arbetskompis till Möllans relax och spa. Där hade vi sedan en vecka tillbaka bokat en tid hos doktorfiskar. Tro mig, som jag skrek och skrattade när jag satte ner mina fötter ibland fiskarna! Herregud som de kittlades, men blev ganska behagligt efter ett tag. En behandling varar i 45 minuter och kostat 300 hundra kronor.Vi som hade Njuta häftet fick gå två och betala för en, kanon!
"Sista" arbetsdagen i morgon, för på torsdag håller vi helg. I morgon kväll ska jag träffa pelle, hon ska få sitt njuta häfte och vi ska ta en kaffe på espresso house. Mysigt värre ♥

Burkar .





Idag när vi var ute och handlade lite sprang jag över dessa fin fina burkar. Visst äger jag redan kaffe burkar och dyligt men roligt att byta ut. Dels så i den burken vi hade innan gick inte ett helt kaffe paket ner om ni förstår vad jag menar, men det gör det i denna nya burk. Oh jag har ju blivit hel besatt av te, te i mängder. Så det fick bli en egen liten burk till mina härligheter.

Tre i rad .


Detta spelade man alltid när man var liten, tre i rad. Hittade detta ny gamla spel på Fritz blommor till ett kanon pris, endast 75 kronor. Tycker det är något charmigt med det ändå. Om inget annat har jag och jimmie något och göra om vi skulle bli rastlösa, haha!

Olive .


Mitt nya olivträd  ♥

Lördagens shoppingfynd .

 

Detta vad vad som fick följa med mig hem från staden i går. Inne på HM hittade jag den underbara jenaskjol, vilket man alltid har plats för. Ett par militärgröna leggings, vit t-shirt och en svart tub-topp fick följa med från gina tricot. Oj höll på att glömma, en ring med döskallar åkte också ner i kassen från gina. Lite fräsht till nyllet, ny mascara och ögonbryns penna och självklart anisktsrengöring. Skorna vet jag inte riktigt vad jag ska säga om, blev så stört förälskad i dem men nu vet jag lixom inte, typiskt mig. Vet inte hur många skor som bara står som jag har köpt. Jag är oftast van vid att ha svarta skor, denna gången chansade jag som sagt på bruna. Får se vad de har att erbjuda iaf, för hos mig stannar dem.


Pice of pie .



Som jag sa slängde jag ihop en paj till kvällen. Det fick bli kycklig, bacon och broccoli paj, den blev jättegod.
Kvällen i sig har varit mycket skön, inga måsten eller något annat. Har verkligen bara varit, så en regning lördag skall vara. För fy vilket busväder det är ute, verkligen ingen sommar för fem öre. Vi drog till med att ladda hem en film ikväll, namnen vid filmen var Limitless. Den var faktiskt över förväntan, kan verkligen rekommendera den. Nu blir det lite tv tittande sedan får det bli sängen. Hoppas ni haft en underbar lördag, det har jag. ♥

Regnet det bara öser ner .

Lördag idag och jag tog mig en rejäl sovmorgon. När klockan var 9.50 slog jag upp mina blå för att en mobil började ringa. Kan undra hur länge jag sovit annars. Jag är ju faktiskt inte den som sover länge fasten jag är ledig, men denna dag var jag väl pömsig. När vi väl gått upp fixade vi snabbt till oss för att sedan bege oss in mot staden. Det var ett event i stan idag, massor av loppis, sång och musik och för att inte glömma, massa folk!
Det syns verkligen att folk fick lön igår. Det fick ju såklart jag med, så shoppade en hel del saker faktiskt. Bild på detta kommer senare. Jag är precis hemkommen, tog mig en tur till det omtalade varuhuset biltema för att lämna tillbaka lite spayfärger. Det var ett projekt jag skulle ha men ångrade mig, tror jag. Så jäkla tråkigt att regnet började falla nyss, det blir lixom så grådassigt, vilket är trist. Nu ska jag ta och sätta igång och baka en paj tror jag, alltså ingen gottepaj utan en matpaj vi kan äta ikväll. På återssende. ♥

Back in pink .

Jaha då vart halva veckan gjord. Idag var det inte bara vanligt jobb till halv 4, utan jobbade över till klockan 18 idag. Vi har röjjt i trädgården på jobbet, byggt lite dammar och annat plock. Tiden går verkligen snabbt när man får inspiration och bara går på känslan och inreder. Hur roligt som helst. Men trött är man nu, helt slut som människa. Mat i magen och en dusch var det bästa idag, eller nej där ljög jag. Jag fick tillbaka min dator idag, med en helt ny skärm. Jag kan inte vara lyckligare. Nu sitter jag nerbäddad i soffan och dricker massa vatten, glömt och dricka idag så är uttorkad. Väntar på att storebror ska börja och sluta så jag kan få krypa ner i min säng och snarka min kudde. En utarbetad och trött Frida tackar för idag. ♥

Sunday .

Idag har inte varit något bra alls, det enda som hänt är städ, tvätt o tråkigt väder. Jag har varot hemma hos mamma en sväng och hjälpt henne baka paj, synd bara att jag inte äter rabarberpaj. Efter det körde jag till stenalyckan i jakten på en ny köksmatta, men inget resultat. Istället kom jag hem med en röd medicin burk.
Denna pryder nu glashyllan inne på vår lilla toalett. Kvällen bjuder då inte på för mycket, skulle grillat korv men det fick bli stekt korv istället. För just nu regnar det och åskar som bara den. Får väl titta på storebror och sedan gå och lägga mig, vill inte vara med längre.

LiljeKonvalj .

 

I fredgas kväll åkte jag och Jimmie ut i skogen och plockade denna underbara blomma.
De pryder nu mitt soffbord och luktar i hela lägenheten. Helt underbart ♥

Tidigt firande .

Lördagen bestod av massor av god mat och firande av min kära mamma som fyller år på tisdag.
Hon fick många fin fina saker, bland annat en lampa, kosta boda tulpaner och burkar.

Spagetti blomma .

Min nya fina spagetti blomma.

Riktigt häftig tycker jag.


Drygt .


Just för tillfället så tycker jag allt känns drygt på något vis. Min dator är inte där den brukar och jag längtar efter lönen, har lite saker jag vill inhandla. Men har försökt lova mig själv att inte köpa för mycket kommande månad, behöver faktiskt spara lite till resan. Men som alltid så räcker det säkert till en och annan inrednings pryl, samt lite nya fräscha sommar kläder.

I morgon är det fredag, så helt jävla underbart!

När klockan slår halv 4 i morgon så tar jag lätta steg hemåt. Jag tror bestämmt att jag bara tänker laga lite god mat till mig och bebbi i morgon och sedan bara slappa hela långa kvällen. Jag känner lixom att jag bara behöver va på något vis, bara ta det lugnt.


Söndag .

Fy vad jag har hunnit med mycket idag, som jag sa i morse så var jag på riktigt städ humör. Lägenheten är i princip som utblåst, helt klinisk ren. Även hunnit åka med pappa ut på en runda, en hemlig runda. Väl hemma slängde jag snabbt igång kaffet och fram med gottesakerna. Pelle kom nämligen på besök vid 16 tiden, så mycket skit vi har pratat. Pratat skit om andra och gott om oss själva, det är lixom det the mean girls gör haha. När Pelle hade åkt bar det hem till bror min, hade lovat honom att käka med honom idag. Oh visst blev det mat, kines mat. Herregud så mycket mat man får, blev över så jag har mat med mig i morgon på jobbet. Nu har jag precis tagit en snabbdusch och guld matchen mellan Sverige-Finland väntar. Tror innerst inne att Sverige förlorar, men vi får väl se. Tråkigt bara att matchen krockar med storebror. Efter detta får det bli sängen, i morgon är en ny dag, ny vecka och jag vill vara relativt utvilad. Hoppas ni haft en lika bra helg som jag haft. ♥

Uppe med tuppen .

Herregud klockan är inte mer än halv 9 och jag är redan uppe. Älsklingen åkte precis iväg på ett jobb och lämnade mig kvar i sängen själv. Gillar inte det så jag gick upp. Har faktiskt lite energi och jävlar namma i mig just nu, känner för att städa och tvätta rent allt här. Det får man ju ta vara på, eller hur?
Jag hoppas också på att min själsfräne Pelle har tid och kanske komma hit och ta en kopp kaffe, var ett jävla bra tag sedan vi sågs. Varit så mycket på sjukhus och dittan. Om inte så ska vi iaf ses i veckan någon kväll, jag längtar.

Så nu ska jag komma igång här, städa städa varje söndag det tycker jag är kul.. Eller inte, bara skönt att ha det gjort. På återseende ♥

F r e d a g e n d e n t r e t t o n d e .




Jag såg verkligen fram imot helgen som skulle komma. Fredagen på jobbet gick skitsnabbt och väl hemma skulle jag starta min data.  Då har datorn gått sönder, halva skärmen är vit. Ni kan tro att jag  blir förbannad och försöker klart att fixa det, men gör naturligtvis det värre. Efter ett tag fick jag nys om vad det var för fel, det är glapp i skärmen på något jävla vis. Letade upp kvittot och självklart har garantin gått ut för bara några månader sen. Datorn är faktiskt bara lite mer än ett år gammal. Tycker det är skandal när man lägger 10 papp på en dator och skiten inte håller mer än i ett år. Så min kväll igår var den tråkigaste på länge, man blir bara så jävla ledsen rent ut sagt. Snacka om otur, fredagen den 13:e. Men idag tog jag telefonen och ringde upp till Onoff där jaghar köpt den och sa som det var, att de inte kan ha varit mitt fel och att garantin har gått ut. Jag frågade även om de kunde hjälpa mig i vilket fall, för jag  vill verkligen ha kvar min rosa ängel. Det är ju absolut inget fel på den precis, de fixade sig. De skickade fan iväg datorn på lagning, eller en förfrågan om Sony ville laga den vilket de trodde. Något med att jag hade reklamationsrätt, tur!

Så nu vet jag inte när min data kommer hem igen, behövs de bytas delar och skit så skulle de väl troligtvis skickas från Japan, och det vet väl alla vid det här laget att de landet varken impoterar eller expoterar i detta tillfälle. På det viset kanske det inte blir så mycket bloggande framöver, vilket är trist. Får väl låna älskligens data någon gång, vilket jag gör just nu. Men tro mig, jag längtar efter min rosa skönhet. ♥

Stort A och litet a .

Detta lilla A:et fick jag i julklapp av Lina kanin och min bror. Nu är det så att jag har börjat fundera på om jag skulle inhandla en stor bokstav till. Frågan är vilken bokstav jag ska ha?
Vilka bokstäver tycker fina lixom, jag vill ju att de ska stå stadigt också.

Eller ska jag köpa ett stort A upptill det lilla A:et jag redan har, hmm.


Film och kuddar .



Gårdagen var helt underbar, värme och sol hela långa dagen. Nackdelen med de hela är att man jobbade mellan 7-16 typ. Men man har ju ett underbart jobb där man kan ta vara på de härliga dagarna och sitta ute så mycket som möjligt.
Efter jobbet cyklade jag dirket hem och köpte bio biljetter inför kvällen, bjöd nämligen älsklingen på bio. Filmen som checkades in var Fast and furious 5. Jag tyckte den var väldigt bra för att vara film nummer 5, men sen vilken film är inte bra när självaste Vin diesel är med. Innan filmen började strosade vi omkring på stan en stund, där inhandlades en nya svart strand klänning och en ny kudde. Blev totalt kär i den så fort jag såg den, passar fin fint i min soffa.

Lördagens grille .


De tre små grillarna...

Min älskade far, grillmästaren nummer ett. ♥
Bror min och en fingerpekande Lina kanin.

Familjens två bär .

haha.. vadå lika som bär! ♥



Just nu .

Älsklingen och jag skämmer bort oss med massa gott. Härlig dag som varit och kvällen underbar.
Vi har varit ute och gått, lagat mat och nu myser vi som sagt framför tv:en i soffan och äter gott.
Slutet gott, allting gott.

Ätbart .


En ny ätbar planta fick plats på trappan, gräslök. Mycket passande inför sommaren.

Blommor och bin .





Härligt fint bildregn på mina plantage jag fixat idag. Är faktiskt ganska nöjd, ett under vad lite blommor och färg kan göra. Man blir bara så glad och lycklig av blommor. Så nu är sommaren välkommen.

Blinded by the light .



Det senaste inköpet till sovrums fönstret var den här lampan och detta lilla zink hus.
Helt underbart fint när det är tänt på kvällarna, speciellt när det är busväder ute. ♥

Njuta .





Torsdagen gjord och i morgon är det fredag, tack gode gud. Jag fattar inte mig på denna veckan riktigt, har legat en dag före hela veckan. I morse när jag vaknade upp trodde jag det var fredag, ni kan förstå hur förbannad rent ut sagt jag blev när jag väl var tvungen och tänka efter och att det då visar sig vara torsdag. Men dagen har gått relativt snabbt ändå tycker jag. Fick bli en runda in till stan idag igen. Skulle bara lämna tillbaka ett par shorts jag köpt, men nog fan kom jag ut med ytterligare en påse, så så bra gick det. Inhandlade faktiskt en nyttig och behövlig sak på jobbet idag. En jobbarkompis barn säljer det nya njuta häftet för 2011. Mycket vettigt köp, vilket jag kan rekomendera. Har redan tittat ut en sak jag ska gå och göra. Mycket annat har jag inte gjort idag, har precis varit borta och tittat till bror min. Hoppas på att varje dag som går blir ljusare för honom, hoppas att all skit är över så han kan få börja jobba och återgå till sitt normala liv. Jag funderade först på om jag skulle åkt och köpt lite blommor och plantera på balkongen, men det blev aldrig av idag. Får väl göra det i morgon istället. Kvällen ser mycket mysig ut, jag är singel här hemma. Gubben är iväg hos en kompis så jag ska bara mysa till det i vår stora soffa med en massa tända ljus. Kvällen avslutas som vanligt med storebror på tv 11.

Hur är det möjligt ?



Vad hände med sommaren?
Hur kan det gå från att vara så fint väder till detta, snö blandat regn?
Riktigt trött är jag på de, jag vill ha värme igen.

Dagen i allo har varit ganska bra om man bortser från den förbannade bitande kylan. Det blev som vanligt arbete fram till halv 4 och efter det cyklade jag in till stan en runda, och ja ni hörde rätt jag cyklade in. Det är nämligen så att min skruttomobil är sönder, den startar inte. Så vart jag än vill ta mig nu blir på en cykel. Visst jag ska inte klaga, det är ju motion i fulla drag och ta sig överrallt med cykel, men åter igen inte i den här kylan. Hittade lite smått och gott i stan iaf, cykelbyxor ( haha ), ett par nya leggings med spets, en oversize tröja och lite trosor i härliga färger. Sedan har jag gått och kärat ner mig i ett halsband från Rock by Sweden. Det är inget nytt precis, bara sett de på bild innan och då har det inte tilltalat mig. Men när mina fingertoppar fick ta i de i verkligheten så började det klia i fingrarna att köpa med det hem. Det är de halsbandet med ett hängande skelettet. I´m in love ♥

Sköna Maj välkommen .




Helgen har varit helt underbar. Min bror som jag länge bloggat om den senaste tiden har fått komma hem.
Det har gjort att man råder ett annat lugn i kroppen. Lördagen låg jag i solen hela långa dagen och pressade på brännan, hur underbart som helst. Kroppen är ju absolut inte van vid att se sol, likblek som man är. Men lite färg har jag allt fått, helt sjukt att lite färg kan göra att man känner sig piggare och fräschare. Sena eftermiddagen på lördagen spenderade jag ute på balkongen och planterade. I fredas köpte jag massor av nya växter. Köpte bland annat vita och röda pelargonier, tomatplantor, chilliplanta och såklart jordgubbsplantor. Kommer så småningom komma smultronplantor också, vet nämligen ett ställa jag ska norpa några skott. Kvällen bestod av massor med grille hemma på brogård. Jag bara älskar sommaren när man kan börja grilla, det är så gott med kolsmaken. ♥

Söndagen har varit bra, men vädret har ju varit mindre bra. Inte en enda solgnutta idag ju, verkar se mörkt ut veckan framöver nu... trist! Idag har jag och älsklingen varit duktiga, vi cyklade till brogård. Älsklingen var snäll och följder med mig när jag skulle jobba i någon timme. Efter det cyklade vi till cervera, jag letar nämligen efter koppargytor men inte fanns det där inte. Får helt enkelt leta vidare. Cyklade inom en sväng på Eurostop och köpte lite bröd och en bakelse som vi åt till kaffet när vi väl kom hem. Vi var rätt frösna skall jag tala om, så en varsin kopp kaffe och bakelse under filten i soffan var supermysigt. Så en bra helg med andra ord, helgen får avslutas med att titta på storebror och sedan sängen, i morgon är det tillbaka till verkligheten.

RSS 2.0